Ποιος είπε ότι έχουν εξαλειφθεί τα δίποδα γίδια; Εδώ βλέπετε ένα γίδι να χειροφιλεί τον Βούδα....

Εκλογές 2019: Το χειροφίλημα στον Κώστα Καραμανλή – Το απίθανο στιγμιότυπο και τα όσα ακολούθησαν
Εκλογές 2019: Το χειροφίλημα στον Κώστα Καραμανλή – Το απίθανο στιγμιότυπο και τα όσα ακολούθησαν [pics, video]
Ο Κώστας Καραμανλής πρωταγωνιστεί στο αμίμητο στιγμιότυπο των εκλογών. Οι εικόνες που συζητήθηκαν από το εκλογικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Στο 364ο εκλογικό τμήμα, στον Αγιο Ελευθέριο, ψήφισε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Έξω από το εκλογικό τμήμα τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα υποψήφιοι βουλευτές, δήμαρχοι και κομματικά στελέχη της ΝΔ.

Ο κ. Καραμανλής έκανε χειραψίες με πολίτες που εκείνη την ώρα πήγαιναν να ψηφίσουν, φωτογραφήθηκε με όσους του το ζήτησαν, ευχήθηκε » καλή δύναμη» στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και αποχώρησε χωρίς να κάνει δήλωση.
Το στιγμιότυπο πάντως που συζητήθηκε περισσότερο, ήταν αυτό λίγο πριν μπει στο εκλογικό κέντρο. Μια γυναίκα πλησίασε και φίλησε το χέρι του πρώην πρωθυπουργού, μπροστά στις κάμερες. Δείτε τις εικόνες προς το τέλος του επόμενου βίντεο…

Όπως συνέβη και στις ευρωεκλογές, ο πρώην πρωθιυπουργός δεν έκανε δηλώσεις. Χαιρέτησε εκείνους που τον πλησίαζαν και σε κάποιες περιπτώσεις δεν αρνήθηκε να βγάλει και μία selfie.
Μετά από 10 χρόνια σιωπής, ο κύριος Καραμανλής είχε ενεργό ρόλο στον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ, με δηλώσεις και περιοδείες στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο