Τετάρτη, Ιουλίου 24

Χρόνια τώρα οι Έλληνες είναι " εκπαιδευμένοι " να είναι υποτακτικοί σε άλλα έθνη. Παραδείγματα πολλά.

Καθημερινή κόλαση βιασμών από τους λαθρομετανάστες , δολοφονίες , ξυλοδαρμοί , βασανιστήρια και ληστείες. Και τι γινεται ? Σιωπή ως αντίδραση... H εν ψυχρω εκτελεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα και η έλλειψη κοινωνικής αντίδρασης αποδεικνύει αυτό.
Η ψηφοφορία στο Ευρωκοινοβούλιο κατά της έρευνας της εκτέλεσης του Κωνσταντίνου Κατσίφα από Ελληνες ευρωβουλευτες αποδεικνύει αυτό.

Ποιος λαος κανει τέτοια πράγματα κατά του εαυτού του? Αυτή είναι η ελληνική νοοτροπία , μην αντιδράς και κανε ότι έχεις αμνησία. Όλοι οι άλλοι μπορούν να κάνουν οτι θέλουν , όμως οχι εσυ. Γιατί σκοτώνουν Έλληνες στην Αλβανία? Γιατί κατεδαφίζουν τα ελληνικά σπίτια στην Αλβανία? Γιατί βασανίζουν τους Έλληνες στην Αλβανία? Γιατί ξυλοκοπούν τους Έλληνες στην Αλβανία? Για να ήμαστε πλήρη ειλικρινής, οι ξυλοδαρμοί κατά των Ελλήνων συμβαίνουν, για παράδειγμα, παντού στα Βαλκάνια όπου ζουν ή σπουδάζουν Έλληνες.
Αυτοί απλά μισουν τους Έλληνες με ολη τους την καρδιά.......... Ο εβραϊκός λαός αντιμετώπιζε ένα παρόμοιο επίπεδο διωγμόν στην ιστορία του , αλλά οργανώθηκαν ως έθνος και τώρα είναι ένα από τα πιο ισχυρά κράτη στον κόσμο. Ο εβραϊκός λαός μάλλον είναι το πιο ισχυρό έθνος στον κόσμο σήμερα ή ένα από τα έθνη με την μεγαλύτερη επιρροή. Ομος ενοποιήθηκαν για να επιβιώσουν. Ο εβραϊκός λαός μας δείχνει τον δρόμο.

αναγνωστης

 ksipnistere.com/