Τρίτη, Ιουλίου 23

Απίστευτο και όμως αληθινό: Δικαστής αθώωσε μουσουλμάνο μετανάστη που σκότωσε μια γυναίκα επειδή…(ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα περιστατικό που δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς πως συνέβει.
Ένας Γάλλος δικαστής αποφάσισε ότι μουσουλμάνος που δολοφόνησε μια γυναίκα εβραϊκής καταγωγής, φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ», δεν πρέπει να θεωρηθεί ένοχος για το έγκλημά που διέπραξε, διότι λίγο πριν την επίθεση…κάπνισε μαριχουάνα!!!

Συγκεκριμένα, πριν 2 χρόνια, η 65χρονη Δρ.Σάρα κτυπήθηκε θανάσιμα και πετάχτηκε από παράθυρο πολυκατοικίας από τον 27χρονο Κομπίλι Τραόρε, Αφρικανό μετανάστη από το Μάλι, στο Μπέλεβιλ του Παρισιού.
Σύμφωνα με αναφορές, ο Τραόρε, έμπορος ναρκωτικών και εξαρτημένος από τα ναρκωτικά, φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ» και «σκότωσα το Shaitan» (=τον δαίμονα ή τον Σατανά στα αραβικά) κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Κατόπιν, ισχυρίστηκε παραφροσύνη και κρατήθηκε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.
Τώρα, ένας Γάλλος δικαστής αποφάσισε ότι ο Τραόρε, «δεν είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του επειδή είχε καπνίσει μαριχουάνα λίγο πιο πριν!»
Ο Τραόρε, δεν θα δικαστεί για τη δολοφονία, εκτός αν οι διαμαρτυρίες των εβραϊκών κοινοτήτων μπορέσουν να ανατρέψουν την απόφαση του δικαστή.
Πριν μερικές ημέρες και πάλι στην προοδευτική Γαλλία του Ε.Μακρόν, ομάδα 15 νεαρών μουσουλμάνων επιτέθηκε σε αστυνομικό τμήμα στο βόρειο τμήμα της χώρας, ενώ φώναξε και αυτή «Αλλάχ Ακμπάρ», σύμφωνα με αναφορά του Le Figaro. Η συμμορία των νεαρών με τις κουκούλες επιτέθηκε εναντίον της αστυνομίας με βλήματα, βεγγαλικά, ακόμη και πέτρες.
Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, η συμμορία έβριζε τους αστυνομικούς στο εσωτερικό του τμήματος, ενώ απειλούσαν πως θα τους κάψουν.
Τα βίντεο κλειστού κυκλώματος, δείχνουν ότι οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να εκτοξεύουν δακρυγόνα για να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους.
Η κατάσταση στη Γαλλία, όπως και σε πολλές άλλες Ευρωπαϊκές χώρες που αποφάσισαν να ακολουθήσουν τον αριστερόστροφο…προοδευτικό δρόμο, έχει πλέον ξεφύγει.

(φώτο: Pexels)
el.gr