Σάββατο, Ιουλίου 20

Το Εθνικό ξεπούλημα συνεχίζεται με άλλον διαχειριστή? Σε χρόνο ρεκόρ αποκαλύπτονται στη ΝΔ…

H NΔ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΤΣΟΥΒΑΛΑ, ΜΑΥΡΩΤΑ και τον κουμπάρο του ΣΟΡΟΣ….
Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη επιβράβευσε τον Τσουβάλα με την επιλογή του σε κυβερνητική θέση .Ο Τσουβάλας είναι ο συγχωριανός του Αλέξη Τσίπρα και θυμίζουμε οτι ήταν αρχηγός της Αστυνομίας  απέτυχε παταγωδώς και αποπέμφθηκε απο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ .
Δεν παραιτήθηκε, υπερασπίστηκε την Αστυνομία λέγοντας ότι όλα έγιναν σωστά στο Μάτι  έδωσε και συγχαρητήρια και δήλωσε περήφανος για το επιχειρησιακό σχέδιο όταν είχαν καεί 102 άνθρωποι….
Δειτε το video με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ζητά την αποπομπή του οταν ήταν στην αντιπολίτευση….Σήμερα τον τοποθέτησε Γενικό Γραμματέα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (Δημόσιας Τάξης)  γιατί δήλωνε υπερήφανος για το Μάτι με 102 που τους έκαψαν.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Το μεγαλύτερο ρεντίκολο που έβαζε σταθερά πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ κι έχει ταυτιστεί με την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, αυτό το γελοίο υποκείμενο που προκαλούσε το δημόσιο αίσθημα, βρήκε δουλειά στην «πατριωτική» Κυβέρνηση της ΝΔ στο χώρο του Αθλητισμού.Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού ο Μαυρωτάς που ψήφισε και με τα δυο χερια τη προδοτική συμφωνία των Πρεσπών!!!
Μας ήρθε από το Ποτάμι που  μαζί με τον Λυκούδη και το Θεοδωράκη έκαναν τα πάντα για να έρθει στη Βουλή η προδοτική συμφωνία και να περάσει. Αυτη τη συμφωνία που καταδίκασε ο λαός ρίχνοντάς στο Καιάδα τον Τσίπρα. Αλήθεια τι να λένε οι Μακεδονομάχοι? Ψήφισαν Μητσοτάκη και τους Βγηκε Μαυρωτάς και Σόρος!!!
 Υφυπουργός, αρμόδιος για το Χρηματοπιστωτικό σύστημα, ανέλαβε ο αδερφός του κουμπάρου του Σόρος, του γνωστού κερδοσκόπου με τον γνωστό ρόλο και δραστηριότητα στη Βόρεια Μακεδονία.Μιλάμε για τον Γιώργο Ζαβό αδελφό του Στέλιου Ζαβού κουμπάρου του Σόρος…
Από  τις πρώτες μέρες στην εξουσία άρχισαν και αποκαλύπτονται…Με αυτές τις κινήσεις άρχισαν και σκέφτονται οι Νεοδημοκρατες τι έριξαν στη κάλπη!!!
Ο επικεφαλής της Ευρωομάδας της ΝΔ κ.Μειμαράκης «έδωσε»  εντολή να στηρίξουν με θέρμη τον υβριστή της ΝΔ  και του Μητσοτάκη κ.Παπαδημούλη στη θέση του Αντιπροέδρου του Κοινοβουλίου ο οποίος εξελέγη στη δεύτερη ψηφοφορία.!!!
Τέλος έρχεται και ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος  στο Συνέδριο του Εconomist να δηλώνει ότι » Συμφωνία των Πρεσπών αν εφαρμοστεί πιστά μπορεί να παράξει θετικά αποτελέσματα και να πάμε σε ένα καλύτερο μέλλον»


Δείτε και τη Φωτό του Οικονομόπουλου στη διαδήλωση κατά της συμφωνίας των Πρεσπών στη Θεσσαλονίκη για να καταλάβετε το δούλεμα που έπεσε για να αλλάξει ο διαχειριστής!!!!

Ε τι άλλο να συμβεί για να καταλάβεις τι συμβαίνει στις πρώτες μέρες διακυβέρνησης της ΝΔ?
https://amazonios.net