Κυριακή, Ιουλίου 21

ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΙ ΡΟΛΟΙ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Το βαρυσήμαντο ρόλο που είχε το δίδυμο Φλαμπουράρης - Παππάς του ΣΥΡΙΖΑ έχει αναλάβει το δίδυμο Σκέρτσος - Δημητριάδης της Νέας Δημοκρατίας στο Μέγαρο Μαξίμου σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα που αναφέρονται στην ανθρωπογεωγραφία του πυρήνα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Πρώτη ειδοποιός διαφορά η μη πολιτική ιδιότητα τού παλιού στενού συνεργάτη του κ.Χρυσοχοϊδη, μία εντυπωσιακή σύμπτωση φανταζόμαστε, Άκη Σκέρτσου και του παλιού δικηγόρου υπεράσπισης του Αριστείδη Φλώρου που ευοδώθηκε πρόσφατα, μία εντυπωσιακή σύμπτωση φανταζόμαστε, με την απελευθέρωση του τελευταίου.

Αν θα υπάρξουν και άλλες διαφορές θα φανεί σύντομα καθώς οι τεχνοκράτες όπως ανέφερε και ο νέος Πρωθυπουργός "ξέρουν να δίνουν λύσεις". Προς ποια κατεύθυνση δεν διευκρίνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα μέχρι το 2020, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, κ.Πάιατ, δηλώνει ήδη ενθουσιασμένος σήμερα με συνέντευξή του στην εφημερίδα "Η Καθημερινή" με τον νέο Πρωθυπουργό και τον ταχύ βηματισμό του στα μονοπάτια Τσίπρα. Όπως τόνισε ο κ. Πάιατ στη συνέντευξή του "έμεινα εντυπωσιασμένος από το επίπεδο της συνέχειας...".

Ο βασανισμένος ελληνικός λαός αναμένει να δει το νέο Κράτος της Ελλάδας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αν θα το χτίσει σαθρό πάνω στα θεμέλια Τσίπρα το γνωρίζει μόνο το δίδυμο Σκέρτσος - Δημητριάδης.

Μία επικίνδυνη αποστολή τόσο για τους ίδιους όσο και για τον ελληνικό λαό. Ευχές για το καλύτερο για τους πολλούς και όχι για τους λίγους που τόσο φρόντισαν οι Φλαμπουράρης - Παππάς τα προηγούμενα τέσσερα πέτρινα χρόνια.