Σάββατο, Ιουλίου 6

Ο καιρός σήμερα

Το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019 αναμένονται τοπικές νεφώσεις αρχικά στην Ανατολική Θεσσαλία και την Ανατολική Στερεά Ελλάδα και από το μεσημέρι και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Τοπικές βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες θα σημειωθούν από το μεσημέρι κι έπειτα κατά κύριο λόγο στα ορεινά, τα δυτικά ηπειρωτικά και την Πελοπόννησο.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία από 21 έως 36, στη Θεσσαλία και την Ανατολική Στερεά από 22 έως 37, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 21 έως 36, στα νησιά του Ιονίου από 24 έως 31, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 22 έως 34 και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου και την Κρήτη από 22 έως 32.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, όμως στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα φτάνουν πρόσκαιρα κατά τόπους και τα 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις από νωρίς το πρωί έως το απόγευμα, ενώ πιθανότητα πρόσκαιρης βροχόπτωσης υπάρχει κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και το μεσημέρι και απόγευμα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 27 έως 34 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ, όμως το απόγευμα θα στραφούν πρόσκαιρα σε νότιους έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς.
Ενημέρωση δελτίου: 14:23