Σάββατο, Ιουλίου 27

Μιχάλης Μητρούσης: «Έχω σχέση με μικρότερη κοπέλα…»

Μιχάλης Μητρούσης: «Έχω σχέση με μικρότερη κοπέλα…»
Ο Μιχάλης Μητρούσης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στη σύντροφο του, που είναι αρκετά χρόνια νεότερή του, στη σχέση τους, καθώς και στη συνεργασία τους.
Χώρο στην προσωπική σου ζωή δίνεις;

Ναι, τώρα έχω σχέση με μια κοπέλα, η οποία είναι εξαιρετική τραγουδίστρια, τραγουδάει και όπερα και λέγεται Κωνσταντίνα Πουτκάρη. Μαζί με τον Κώστα Γιακσόγλου, με τη μουσική ομάδα που έχω και λέγεται «Μιούζικαλ τσέπης», θα κάνουμε πολύ ωραία ξένα τραγούδια, σε 14 γλώσσες. Την κόρη μου δεν θα την πάρω στη δουλειά που θα κάνω εγώ, δεν είναι ακόμη γι’ αυτό. Είμαι ευτυχισμένος που συνεργάζομαι με την κόρη και τη σύντροφό μου.

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;
Ο έρωτας είναι αναρχικό συναίσθημα, αλλά και το πιο ενδιαφέρον, δεν ξέρεις πότε θα σου έρθει. Αυτό μπορεί να σε «σηκώσει» ή να σε «κατεβάσει». Ό,τι αναρχικό επάνω στις σχέσεις των ανθρώπων, μου αρέσει.
Είσαι ερωτευμένος;
Φυσικά και είμαι ερωτευμένος. Πάντα ερωτεύομαι τους ανθρώπους που έχω σχέση, δεν γίνεται αλλιώς. Η κοπέλα που είμαι μαζί της είναι ταλαντούχα, είναι μικρή, έχουμε διαφορά ηλικίας, αλλά δεν έχει καμία σημασία αυτό.
govastileto.gr