Παρασκευή, Ιουλίου 5

Ο.Υ.Α. Αποκάλυψη ΣΟΚ για τη Συμφωνία των Πρεσπών που θα αλλάξει την Εικόνα για το Ελληνικό Πολικό Σύστημα .

Το γιατί τώρα , λίγο πριν τις Εθνικές Εορτές ; θα το καταλάβετε εάν φέρετε στο μυαλό σας τη Θράκη μας .
Τα «ΣΚΟΠΙΑ » , η γεωγραφική αυτή περιοχή που σήμερα φέρει το όνομα Βόρεια Μακεδονία , πολύ σύντομα θα είναι – χωρίς να ανοίξει μύτη – ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ . Σε αυτό βοήθησαν μια σειρά από χρήσιμους ηλίθιους πολιτικούς , εντός και εκτός Ελλάδας και όχι μόνο .

Η δρομολόγηση είναι μη αναστρέψιμη και την εξασφαλίζει η απροθυμία του φαινομενικά κυρίαρχου πολιτικού Ελληνικού συστήματος να ακυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μπακαλόχαρτο , που εξυπηρετεί όμως , όπως γνωρίζουν οι γεωπολιτικοί αναλυτές, τεράστια οικονομικά συμφέροντα ¨την ορμή των οποίων εκμεταλλευτήκαμε ¨ χαμογελώντας.
Το σχέδιο έχει την ονομασία ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ (σας λέει κάτι το όνομα ; ) και ενεργοποιήθηκε αρχικά για να αναχαιτιστεί το μουσουλμανικό Τόξο στα Βαλκάνια ενορχηστρωτής του οποίου είναι η Τουρκία .
Γρήγορα όμως τροποποιήθηκε ώστε , η Ελλάδα να επεκταθεί εδαφικά στο έδαφος αυτό που σήμερα καλείται Βόρεια Μακεδονία χωρίς κυριολεκτικά να ανοίξει ρουθούνι , κόβοντας έτσι στα δύο το μουσουλμανικό τόξο.
Έως τώρα έχουν εκτελεστεί τέσσερις από τις επτά φάσεις του σχεδίου . Οκτώβριο 2016 η 1η , 1/5/2017 εκκίνησε η 2η που γνωστοποιήθηκε μάλιστα μέσω διαδικτύου ( Ξεκίνησε η 2η Φάση για την ενσωμάτωση των Σκοπίων στην Ελλάδα ), 29/8/2017 η 3η φάση που και αυτή ανακοινώθηκε ( «ο κύβος ερρίφθη» . Το κρατίδιο των Σκοπίων θα ενσωματωθεί στην Ελλάδα ) και 12/1/2019 η 4η που επίσης ανακοινώθηκε συγκεκαλυμμένα ( Προς «χρήσιμο ηλίθιο» Ζόραν Ζάεφ. Μόλις δρομολογήσατε την ενσωμάτωση των Σκοπίων στην Ελλάδα σύμφωνα με το σχέδιό μας )
Το επίσημο άνοιγμα, Απρίλιο 2018 , του τμήματος Ντεμίρ Κάπιγια-Σμόκβιτσα του αυτοκινητοδρόμου «Χ» που συνδέει πλέον τη «Βόρεια Μακεδονία» με την Ελλάδα , η σχεδόν ελεύθερη πλέον διακίνηση Ελλήνων και ¨Σκοπιανών ¨, η τεράστια Ελληνική οικονομική διείσδυση στο Κρατίδιο αυτό ,ο Ελληνισμός που υπάρχει και που επιμελώς συγκαλύπτεται , δείτε : www.tapatalk.com/groups/truth/-t7757.html, το γεγονός ότι στον αέρα βρίσκεται μετά τη συμφωνία των Πρεσπών , η τύχη της ονομασίας εκατοντάδων εμπορικών προϊόντων που χρησιμοποιούν τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , η έντονη παρουσία των Ελληνικών ΕΔ και Ελλήνων αστυνομικών στο κρατίδιο, η εσωστρέφεια , κ.α , συνιστούν τα εργαλεία μας .
Τα μέλη της αυτοαποκαλούμενης , εθνικής Μακεδονικής μειονότητας στη βόρεια Ελλάδα και ειδικά τα μέλη του κόμματος ΕΕΣ-ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ και άλλοι , είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι που χρειαζόμαστε .
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ !!
Όλοι όσοι στήριξαν και ψήφισαν τη συμφωνία των Πρεσπών , ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ότι εξυπηρετούσαν τα σχέδιο «ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ». Κινήθηκαν νοητικά και συναισθηματικά προκείμενου να εξυπηρετήσουν τα σχέδια της Γερμανίας και των ΗΠΑ αδιαφορώντας για την Ελληνική κοινή γνώμη και με διαχρονικό αντάλλαγμα την προστασία μας από την Τουρκία , και όχι μόνο .
Εάν τους δείτε εφεξής να εκμεταλλεύονται με υπονοημένα τη σκοπιμότητα του σχεδίου μας , να ξέρεται ότι υλοποιούν αυτό που λέει ο λαός μας , κουτοπονηριά .
Όσον αφορά εμάς , ξέρετε ότι είμαστε ή τουλάχιστον προσπαθούμε , αυτοί που βαθιά μέσα σας θα θέλατε και αυτό γιατί εμείς και εσείς , όλοι εμείς δηλαδή , συμβαίνει ( όπως είπε και ο ποιητής ) να είμαστε όχι συμπτωματικά μόνον αλλά και οργανικά Έλληνες , από την άποψη ότι κατοικούμε στο ίδιο ανάλλαχτον ομηρικό τοπίο και έχουμε στο αίμα μας τον Πλάτωνα , τον Μέγα Αλέξανδρο και όλους τους ανυπέρβλητους Έλληνες.
Μην αμφιβάλλετε λοιπόν ,ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ !!
Εν Αθήναι σήμερα, 4η Ιουλίου 2019
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Αν/ρος Διοικητής )
 triklopodia.gr