Κυριακή, Ιουλίου 7

GREEKEMPIRE7 : ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ!!!

GREEKEMPIRE7
Εκλογές λοιπόν  φίλες και φίλοι…
Για μια ακόμα φορά περιμένουμε να δούμε μια αλλαγή αλλά μάλλον στο περίμενε θα μείνουμε.
Φεύγουν οι ανθέλληνες συριζαίοι και έρχονται οι παλιοί νεοφιλελέδες της νέας δημοκρατίας να συνεχίσουν την μνημονιακή μας τραγωδία.

Μια νέα δημοκρατία που μόνο νέα δεν είναι καθώς την γνωρίσαμε την μάθαμε και την ξέρουμε από την καλή και από την ανάποδη.
Νέα δημοκρατία και σύριζα το ίδιο φίδι με δυο διαφορετικά κεφάλια,η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος,άλλαξε ο Μανολιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς ή τέλος πάντων πως αλλιώς να σας το πούμε να μην κάνετε το λάθος να μας πάτε από την σκύλλα στην χάρυβδη αυτήν την Κυριακή.
Μιλάμε για δυο μνημονιακά κόμματα,που έχουν προσκυνήσει το ευρωιερατείο,που όλα τα νομοσχέδια και τις επιταγές της νέας τάξης τα ψήφισαν μαζί χεράκι χεράκι.
Είναι δυο κόμματα που συμφωνούν στην παραμονή της χώρας μας σε αυτήν την δικτατορική ευρωπαική φυλακή των μνημονίων της λιτότητας και της μειωμένης ως και ελάχιστης πια εθνικής κυριαρχίας.
Από τους ντεμέκ αριστερούς πάμε λοιπόν σε κάτι νεοφιλελέδες νεοταξικούς επαγγελματίες της πολιτικής ζωής του τόπου.
Πάμε σε ένα ακόμα μνημόνιο που έρχονται με τιμωριτική διάθεση να μας επιβάλλουν τα παιδιά της λέσχης Μπιντελμπεργκ.
Μητσοτάκης λοιπόν αύριο για έναν λαό που ποτέ δεν μαθαίνει από τα λάθη του,που ποτέ δεν κυνηγάει κάποια αλλαγή και που πάντα αφού κάνει την λάθος επιλογή κλαίει πάνω από το χυμένο γάλα μεχρι να ξανακάνει το ίδιο λάθος ξανά και ξανά.
Ο Μητσοτάκης θα συνεχίσει την ίδια πολιτική των μνημονίων.
Ο Μητσοτάκης δεν θα αλλάξει τίποτα σε σχέση με το μεγάλο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.
Ο Μητσοτάκης δεν θα ακυρώσει αλλά θα σεβαστεί την συμφωνία των Πρεσπών.
Το κόμμα των σκανδάλων μαζί με το άλλο φρούτο το πασόκ που διέλυσαν και χρεοκόπησαν την χώρα για δεκαετίες επανακάμπτουν και αυτό είναι τεράστια ευθύνη του ελληνικού λαού.
Χρειάζονται ώρες ολόκληρες για να περιγράψουμε τα εγκλήματα των δυο αυτών κομμάτων εις βάρος του Ελληνικού έθνους.
Τα μνημονια είναι μόνο ένα από αυτά.
Ελληνικέ λαέ είναι στο χέρι σου να κάνεις μια αλλαγή
Μην πάμε πάλι από την σκύλλα στην χάρυβδη.
Εννοείτε πως μένουμε μακριά από υπαλλήλους του Σόρος στυλ Βαρουφάκη ή μένουνε σε απόσταση από τύπους που στήριζαν μνημόνια και πουλάνε αυθεντικές επιστολές του Ιησού και τώρα το παίζουν αντισυστημικοί.
Οι πραγματικοί πατριώτες δεν πέφτουμε στην παγίδα τους,δεν απέχουμε πάμε και ψηφίζουμε με βάση το καλό της πατρίδας μας και μόνο.
Με το παρόν άρθρο ήθελα να τονίσω ότι θα μας βρει μεγάλο κακό με τον Μητσοτάκη και με το συστημικό κόμμα της Νέας δημοκρατίας…
Ελπίζω σε ένα θαύμα για να μην συμβούν στην Ελλάδα μας και άλλα δεινά…
ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ…