Δευτέρα, Ιουλίου 29

Η απάντηση του παλατιού στις φήμες ότι η Kate Middleton έκανε baby botox!

Η απάντηση του παλατιού στις φήμες ότι η Kate Middleton έκανε baby botox!
Η Kate Midllteon δείχνει αδιαμφισβήτητα πανέμορφη σε όλες τις εμφανίσεις της. Σύμφωνα όμως με τον πλαστικό χειρουργό της Βρετανίας, Munir Somji,  η Δούκισσα του Cambridge έχει κάνει botox και για να το αποδείξει δημοσίευσε ένα post με δύο φωτό της που δείχνουν το πριν
και το μετά, γράφοντας στη λεζάντα.
«Η Kate μας αγαπάει τα baby botox» ενώ παροτρύνει τον κόσμο να παρατηρήσει τις αλλαγές που έχουν γίνει στο πρόσωπο, όπως η μείωση των λεπτών γραμμών στο μέτωπο της.

Σε δηλώσεις που έκανε εκπρόσωπος του παλατιού του Kensington στη The New York Post αναφέρει πως οι δηλώσεις του πλαστικού χειρουργού Munir Somji είναι κατηγορηματικά αναληθής ενώ συνεχίζει λέγοντας πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν εγκρίνουν πότε διαφημιστικές ενέργειες.
Η διευθύντρια marketing της κλινικής, Sammy Curry δηλώνει στην The Post: «Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε εάν η Kate είναι πελάτισσα μας η όχι. Ακολουθούμε κανόνες που δεν μας επιτρέπουν να αποκαλύπτουμε πελάτες υψηλού κύρους. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε καθόλου εάν έχει έρθει σε εμάς.»
Όσο για την φωτογραφία που δημοσίευσε ο πλαστικός χειρουργός, Somji στο Instagram με την Kate, σχολίασε:
«Πιθανότατα σκέφτηκε πως η φωτογραφία ήταν ένα καλό παράδειγμα για να δείξει τα αποτελέσματα του Botox και προφανώς των Baby Botox που κάνει ο ίδιος σε πελάτες του.»
«Με το baby botox δεν παγώνει το πρόσωπο, η εκφραστικότητα διατηρείται αρκετή και τελείως φυσική» είπε ολοκληρώνοντας.
Όπως ήταν αναμενόμενο το post διαγράφηκε.
 govastileto.gr