Τρίτη, Ιουλίου 9

Ορκωμοσία κυβέρνησης: Μητσοτάκη, Μπαλατσινού και Μανωλίδου ξεχώρισαν με το στιλ τους (pics)

Οι τρεις κυρίες έλαμψαν με την παρουσία τους
Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ορκίστηκαν λίγο μετά τις 12:00 μ.μ. στο Προεδρικό Μέγαρο από τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο τα μέλη της νέας κυβέρνησης. Στο πλευρό των υπουργών και υφυπουργών ήταν και οι δικοί τους άνθρωποι, που δε μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη σημαντική στιγμή.

Τις εντυπώσεις έκλεψε η σύζυγός του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, η οποία επέλεξε να φορέσει μια μπεζ παντελόνα, την οποία συνδύασε με μπλε boho μπλούζα και ταμπά ζώνη. Το ζευγάρι έφτασε με τα πόδια από το Μέγαρο Μαξίμου, μπήκε στο Προεδρικό και αμέσως ξεκίνησε η ορκωμοσία.


Μαρέβα Μητσοτάκη, Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη (Φωτογραφία: Eurokinissi)
Ιδιαίτερα κομψή ήταν και η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία συνόδευσε τον Βασίλη Κικίλια. Η σύζυγος του υπουργού Υγείας φόρεσε ένα λευκό κοντό τοπ που συνδύασε με μαύρη παντελόνα και σανδάλια.


mpalatsinou_kikilias.jpg
H Τζένη Μπαλατσινού συνόδευσε το σύζυγό της Βασίλη Κικίλια (Φωτογραφία: Eurokinissi)
«Δεν θα υπάρχει ούτε μία μέρα ξεκούρασης. Από σήμερα ξεκινά η σκληρή δουλειά για να γίνουν όλα», ανέφερε ο νέος υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο και συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου και τον γιο του. Η τελευταία ήταν όπως πάντα εντυπωσιακή, φορώντας ένα γαλάζιο μίντι αέρινο φόρεμα. Όλα τα βλέμματα, όμως, τράβηξε ο πιτσιρικάς που φορούσε κοστούμι στα ίδια χρώματα με του πατέρα του.


4848841.jpg
Η Ευγενία Μανωλίδου μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον γιο τους (Φωτογραφία: Eurokinissi)

 στο ethnos.gr