Κυριακή, Ιουλίου 28

Οι κάψουλες ρετινόλης που «άλλαξαν» το δέρμα της Reese Witherspoon

Και βλέποντας την, όλες θέλουμε να μάθουμε ποιο είναι το μυστικό της νεανικής της επιδερμίδας!
Η ρετινόλη,ή αλλιώς βιταμίνη Α, είναι ένα πολύ συχνό συστατικό των προϊόντων ομορφιάς, αφού μπορεί να συμβάλλει σε πολλές λειτουργίες του οργανισμού.
Η αποτροπή εμφάνισης των ρυτίδων, η περισσότερη λάμψη στο δέρμα, η ρύθμιση της λιπαρότητας κι η εξομάλυνση των καφέ κηλίδων είναι μερικές από τις πιο σημαντικές της ευεργεσίες.
Ένα προϊόν για το οποίο έχουν ακουστεί πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό τόσο από απλές, καθημερινές γυναίκες, όσο κι από celebrities, είναι το Retinol Ceramide Capsules της Elizabeth Arden. Η κάθε κάψουλα περιέχει την τέλεια ποσότητα θρεπτικών για το δέρμα στοιχείων ενώ χρησιμοποιεί μία ειδική προηγμένη τεχνολογία που κρατάει τη ρετινόλη όσο πιο δραστική γίνεται μέχρι τη στιγμή που θα τοποθετηθεί στο δέρμα.
Σύμφωνα με την ίδια την εταιρία, η φόρμουλα που χρησιμοποιεί το προϊόν είναι 76% πιο αποτελεσματική από το μέσο προϊόν με ρετινόλη και μαζί με αυτό δίνει και την παντελή απουσία συντηρητικών και αρωμάτων, όντας ακόμα πιο φιλικό για το δέρμα.



Πολλοί από αυτούς που δοκίμασαν το Retinol Ceramide Capsules ισχυρίζονται ότι, μετά από τακτική εφαρμογή, η βελτίωση στο δέρμα τους ήταν ορατή, μειώνοντας τους μεγάλους πόρους και τις λεπτές γραμμές.
Η Reese Witherspoon, που είναι ambassador του brand, δηλώνει ενθουσιασμένη κι ισχυρίζεται ότι το προϊόν της άλλαξε το δέρμα.
 .k-mag.gr