Τρίτη, Ιουλίου 9

Το κορίτσι με τα supercar



Η Alex Hirschi είναι η ξανθιά κοπέλα που έχει οδηγήσει ό,τι supercar έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, είναι τόσο τυχερή στη ζωή της που κατάφερε το πάθος της να το συνδυάσει με τη δουλειά και εμείς σας την παρουσιάζουμε.


Μπορεί να μην έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε γυναίκες με τέτοια αυτοκίνητα όπως αυτά της Alex, αλλά αυτή είναι μοναδική στο είδος της. Έχει οδηγήσει τις Ferrari 488 GTB, τη 488 Spider, τη McLaren 570s και 540c, τη Bentley GT3R, τη GT Speed ​​και τη V8, την AMG GT της Mercedes, την Lamborghini Huracan, BMW i8 και πολλά πολλά άλλα.
«Το καλύτερο πράγμα με την οδήγηση supercar είναι το πόσο ωραία με κάνει να αισθάνομαι. Είναι τόσο διασκεδαστικό που συχνά βρίσκω τον εαυτό μου να γελάει πίσω από το τιμόνι. Πάντα αγαπούσα την οδήγηση, ακόμα κι όταν οδηγούσα το πρώτο μου αυτοκίνητο – ένα Mitsubishi Lancer», δηλώνει η 33χρονη Αυστραλιανή.
Φυσικά, ο λογαριασμός της στο Instagram είναι γεμάτος με φωτογραφίες και βίντεο που ποζάρει δίπλα σε μοναδικά, εντυπωσιακά και πανάκριβα αυτοκίνητα. Όλα τα βίντεο που κάνει τα ανεβάζει βέβαια και στο κανάλι της στο YouTube, το οποίο ονομάζεται “Supercar Blondie”. Στο Instagram έχει σχεδόν 2 εκατομ. ακόλουθους και στο κανάλι της περίπου 300.000 εγγεγραμμένους.
Η ίδια υποστηρίζει ότι επειδή υπάρχουν πολυάριθμοι λογαριασμοί αυτοκινήτων στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, εκείνη προτιμά να κάνει κάτι διαφορετικό. Λέει την εμπειρία της από το κάθε αυτοκίνητο που οδηγεί, από την μεριά ενός απλού ανθρώπου, καθώς η Alex δεν είναι δημοσιογράφος αυτοκινήτου.
Τα τελευταία 10 χρόνια ζει με τον σύζυγό της στο Ντουμπάι. Το αυτοκίνητο που κάποια στιγμή στη ζωή της θέλει να αγοράσει είναι μία BMW i8.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της:
Alex-supercarblondie-a640Alex-supercarblondie-b640Alex-supercarblondie-c640Alex-supercarblondie-d640Alex-supercarblondie-e640Alex-supercarblondie-f640Alex-supercarblondie-g640Alex-supercarblondie-h640Alex-supercarblondie-i640Alex-supercarblondie-j640

Protothema.gr