Τρίτη, Αυγούστου 27

Μαρία Μπαλοδήμου: Πώς είναι σήμερα η συμπαρουσιάστρια του Γ. Παπαδάκη το 1992!

Μαρία Μπαλοδήμου: Πώς είναι σήμερα η συμπαρουσιάστρια του Γ. Παπαδάκη το 1992! [pics] | tlife.gr
Το 1992 ο Γιώργος Παπαδάκης ξεκινά την παρουσίαση της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα»  και ανόγει ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης που συνεχίζεται μέχρι σήμερα!Τότε έχει στο πλευρό του τη δημοσιογράφο Μαρία Μπαλοδήμου, ευγενική και ήπιων τόνων και αποτελεί μια ήρεμη στο πλευρό του δημοσιογράφου.
Μετά από χρόνια η Μαρία σταματάει τη συνεργασία με την εκπομπή και από τότε δεν την είδαμε ξανά να βγαίνει μπροστά στις κάμερες. Η δημοσιογράφος κάνει πλέον συγκεκριμένες και επιλεκτικές εμφανίσεις και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε το Σαββατοκύριακο στην Επίδαυρο.
Η δημοσιογράφος παρακολούθησε την παράσταση «Τhe thread»μια παράσταση  υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.
Η μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου σκορπίστηκε στον ιερό χώρο και έγινε ένα με την πρωτοποριακή χορογραφία του Ράσελ Μάλιφαντ και τα αρχαϊκά κοστούμια της Μαίρης Κατράντζου αναδείχτηκαν μαγικά μέσα από τους ανυπέρβλητους φωτισμούς του Μάικλ Χαλς, κάνοντας την παράσταση χορού «The Thread» στην Επίδαυρο μια ανεπανάληπτη εμπειρία.
Το έργο βασίζεται σε μια ιδέα της Γεωργίας Ηλιοπούλου, διευθύνουσας συμβούλου της πολιτιστικής εταιρίας ΛΑΒΡΥΣ.



Δες το βίντεο με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Μπαλοδήμου τη δεκαετία του ’90 στο Καλημέρα Ελλάδα



tlife.gr