Δευτέρα, Αυγούστου 5

«ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΑ» – ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: AΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ «ΦΩΤΙΑ» ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ – «ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΤΩΡΑ; ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΜΟΥ;» – ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ «ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ» ; (BINTEO)

edeira exo
Aποκαλύψεις για το συμβάν στο οποίο ενεπελάκη στην Αντίπαρο έκανε αποκλειστικά και πριν από λίγο, ο αστυνομικός ο οποίος σε βίντεο που κατέγραψε ο γιος του Τομ Χανκς φαίνεται να ξυλοκοπεί έναν τουρίστα.
Συγκεκριμένα ο αστυνομικός δήλωσε πριν από λίγο αποκλειστικά στον Στέφανο Χίο, τα εξής:
«Το συμβάν έγινε στις 2.30 το βράδυ της 23ης Ιουλίου,
η ΕΔΕ στις 24/7, ΓΙΑΤΊ βγήκε τώρα; Ποιος θέλει την ενοχή μου, επειδή έπραξα το καθήκον μου;
Αμύνθηκα, προστάτεψα τη ζωή μου, με χτύπησε στο λαιμό, πήγε να με πνίξει, μου σκισε τα ρουχα, τι έπρεπε να κάνω;»
Δείτε επίσης: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ (;) ΣΑΠΑΚΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ. «¨ΚΩΣΤΑ Γ@Μ@ΤΟΝ, ΡΕ»
Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον ξυλοδαρμό στην Αντίπαρο
Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή το σοβαρό περιστατικό, εξέδωσε ανακοίνωση Τύπου, στην οποία αναφέρει τα εξής:
«Με αφορμή βίντεο που αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ιστοσελίδες σχετικά με περιστατικό που έλαβε χώρα στην Αντίπαρο την Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνονται: Στην κεντρική πλατεία της Αντιπάρου έλαβε χώρα διαπληκτισμός μεταξύ δύο ομάδων νεαρών ημεδαπών τουριστών, στον οποίο ενεπλάκη αστυνομικός του οικείου αστυνομικού σταθμού, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, με πρόθεση να κατευνάσει τα πνεύματα και να δώσει τέλος στην συμπλοκή. Άμεσα ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει καταθέσεις των εμπλεκόμενων, ενώ παράλληλα διατάχθηκε διοικητική έρευνα για την συμπεριφορά του αστυνομικού».
 http://www.makeleio.gr