ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΟΡΦΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΕΚΑΝΕ» ΝΩΡΙΣ; (BINTEO)

czdvqx1566292220972
Η κυπριακή Αστυνομία καλεί για κατάθεση τον Μητροπολίτη Μόρφου που έγινε γνωστός για τις πρόσφατες δηλώσεις του.
Φαίνεται πως οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου για ομοφυλόφιλους, γυναίκες αλλά και την ίδια την γενετήσια πράξη δεν πέρασαν απαρατήρητες από την κυπριακή Αστυνομία, η οποία πήρε απόφαση να καλέσει για κατάθεση τον Μητροπολίτη, εντός των επόμενων ημερών,
όπως αναφέρει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Η ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Αρχηγείου ανέλαβε να διερευνήσει το ενδεχόμενο ο Μητροπολίτης να έχει διαπράξει ποινικό αδίκημα με τις πρόσφατες δηλώσεις του.
Σύμφωνα με έγκυρη αστυνομική πηγή του ΚΥΠΕ, η απόφαση για λήψη κατάθεσης από τον Μητροπολίτη λήφθηκε από τους ανακριτές της υπόθεσης μετά από σύσκεψη κατά την οποία αξιολογήθηκε το μαρτυρικό υλικό που έχει συλλεγεί. Ακολούθως, ο φάκελος της υπόθεσης θα αποσταλεί στη Νομική Υπηρεσία, η οποία θα κληθεί να αποφασίσει ως προς το κατά πόσον έχει διαπραχθεί οποιοδήποτε ποινικό αδίκημα.
Για να καταλάβετε γιατί αναφερθήκαμε και στον Μητροπολίτη Αμβρόσιο ο οποίος είχε κάνει παρόμοιες δηλώσεις και παραιτήθηκε πρόσφατα, διαβάστε το παρακάτω άρθρο που δημοσίευσε σήμερα το newpost.gr:
«Ο Αμβρόσιος, ο Μόρφου και το κακό συναπάντημα.
Ένα ξεμπάζωμα και μια ανάκριση στους κόλπους της Εκκλησίας
Όσον αφορά στον Αμβρόσιο, ένα έχω να πω:

Στο καλό και να μη μας γράφεις!
Κι αυτό γιατί είμαι ευγενής άνθρωπος, σχεδόν φλώρος, και λέω να μην αρχίσω τώρα τα καντήλια. Ευγενής, ευγενέστατος σε πλήρη αντίθεση με τον απερχόμενο Μητροπολίτη Καλαβρύτων, που το «φτύστε τους» το είχε στην άκρη της γλώσσας του. Κι αυτό δημοσίως, ε; Γύρευε δηλαδή τι ξέρναγε ο στόμας του πίσω από κλειστές πόρτες. Δεν πειράζει ας μην τ’ ακούγαμε εμείς, τ’ άκουγε η Παναγιά, μεγάλη η χάρη της, και όταν έρθει η ώρα θα αποδώσει δικαιοσύνη. Διότι αγαπάει ο Θεός των χωροφύλακα, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη!
Τέλος πάντων, τον ξεφορτωθήκαμε τον Αμβρόσιο, κλείνει εδώ ένα κεφάλαιο που άνοιξε στα εύοσμα χρόνια της χούντας και ανοίγει ένα καινούριο. Διαβάζω ότι ο διάδοχός του δεν θέλει να μας στείλει όλους και όλες στην Κόλαση και ότι τυγχάνει κοινής αποδοχής. Το εύχομαι με όλη την καρδιά μου, έστω κι αν διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις. Έχουν πάρει θάρρος, βλέπετε, οι ιεράρχες με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, τους έχει δώσει και πάτημα η υπουργός Παιδείας, δεν ξέρεις τι φρούτο θα σου προκύψει στα Καλάβρυτα. Ροδάκινο να περιμένεις και να σου βγει κάνα καρπούζι απ’ το πουθενά…
Εν τω μεταξύ, τώρα που σβήνει σιγά σιγά η φλόγα του Αμβρόσιου, φουντώνει εκείνη του Μόρφου. Από σεβασμό στη γιορτή της Μεγαλόχαρης δεν την τρέξανε για κάτι μερούλες την υπόθεσή του οι αστυνομικές αρχές, αλλά τώρα ξαναπήρε μπρος το στόρι. Προχωράνε οι έρευνες, συνεχίζονται οι καταθέσεις, ξεψαχνίζεται το βίντεο και όπου να ‘ναι θα πάει το υλικό στη Νομική Υπηρεσία της κυπριακής ασφάλειας για μελέτη και περαιτέρω οδηγίες. Όπως έγινε γνωστό, η υπόθεση θα κινηθεί στη βάση της νομοθεσίας που αφορά στην υποκίνηση βίας ή μίσους λόγω γενετήσιου προσανατολισμού και φύλου και της νομοθεσίας που αφορά στην καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας.
Όλα κομπλέ σα να λέμε, Κύπρος είναι εκεί, δεν είναι Ελλάδα να μας κλάνει στη μούρη ο Αμβρόσιος και να το εκλαμβάνουμε ως άρωμα του Σαιν Λωράν. Άσε που στην Ελλάδα προκύπτουν ενίοτε και κινήσεις συμπαράστασης τέτοιων φαινομένων, χειροκρότημα, ιαχές και λάμψη στην άκρη των ματιών. Η επιστολή, ας πούμε, 38 επιστημόνων και καθηγητών πανεπιστημίου που είδε το φως της δημοσιότητας και στηρίζει φουλ την καφρίλα του Μόρφου. Που είναι, βέβαια, να γελάει κανείς, ώσπου βλέπει ότι ο Μόρφου έδωσε «πιθανή επιστημονική εξήγηση» χωρίς να προσβάλλει πρόσωπα!
Μάλιστα, καλά το διαβάσατε, «πιθανή επιστημονική εξήγηση», είναι ότι άμα κάνει πρωκτικό σεξ η έγκυος και της αρέσει θα προκύψει ομοφυλόφιλο το παιδί. Εκεί ακριβώς είναι που σου χύνονται τα μυαλά στο πάτωμα και καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή που σπούδασες Θετικές Επιστήμες…»

 makeleio.gr