Τετάρτη, Αυγούστου 14

ΑΥΤΕΣ ΟΙ «ΕΛΕΦΑΝΤΙΣΙΕΣ ΓΑΜΠΕΣ» ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΈΤΣΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΖΕΙ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΣΑΓΚΡΙΑ. ΠΡΟΚΑΛΕΙ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

tsipras fotia ispania
Στις φλόγες όλη χώρα και ο Αλέξης Τσίπρας κάνει διακοπές και «σιέστα» στην Ισπανία.
Αυτός είναι ο πρώην πρωθυπουργός με το ηθικό πλεονέκτημα όπως ήθελε να περάσει στην κοινωνία.
Η ερώτηση μας είναι μια: Δεν νιώθει ντροπή εκει που είναι;
Δεν έχει την ανάγκη ουτε ως πρώην ακτιβιστής της αριστεράς που ήταν, να έρθει να βοηθήσει;
Υποκριτής σε όλο του το μεγαλείο.
Ας κάτσει εκεί που είναι.

Στην Ισπανία περνά τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύζυγό του Περιστέρα και τα δυο τους παιδιά.
Οι πρώτες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας- στον ιστότοπο News247.gr- τον δείχνουν να έχουν επισκεφθεί οικογενειακώς το πάρκο Γκουέλ στην Βαρκελώνη, ένα πάρκο που σχεδίασε ο διάσημος αρχιτέκτονας Αντόνι Γκαουντί. Είναι ο ίδιος αρχιτέκτονας που έχει σχεδιάσει και την διάσημη εκκλησία Σαγράδα Φαμίλια,
Επόμενος σταθμός θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, το γήπεδο της Μπαρτσελόνα, καθώς τόσο ο Φοίβος-Παύλος όσο και ο Ορφέας-Ερνέστο είναι ποδοσφαιρόφιλοι και θέλουν να θαυμάσουν το γήπεδο όπου παίζουν μπάλα οι μεγάλοι αστέρες της ομάδας της Βαρκελώνης.
Στις φωτογραφίες ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται με τους δυο γιούς του στο Παρκ Γκουέλ στη Βαρκελώνη και θαυμάζουν τα αρχιτεκτονήματα του Αντόνι Γκαουντί.
Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τους γιούς του στο πάρκο Γκουέλ.
tsipras-ispania-diakopes-2019
tsipras-ispania-parko-gouel-2019
tsipras-paidia-varkeloni-2019
http://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%91%ce%a5%ce%a4%ce%95%ce%a3-%ce%9f%ce%99-%ce%95%ce%9b%ce%95%ce%a6%ce%91%ce%9d%ce%a4%ce%99%ce%a3%ce%99%ce%95%ce%a3-%ce%93%ce%91%ce%9c%ce%a0%ce%95%ce%a3-%ce%95%ce%99%ce%9d%ce%91%ce%99/