Πέμπτη, Αυγούστου 8

Γέμισε ''συκιές'' το περιβόλι Βαρθολομαίου

Γέμισε ''συκιές'' το περιβόλι Βαρθολομαίου
Ενθρονίστηκε ''ο'' νέος αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και μεγ. Βρετανίας Νικήτας (27 Ιουλίου '19). Τον πατριάρχη εκπροσώπησε ''ο'' Γαλλίας Εμμανουήλ. Την ελληνική κυβέρνηση ο υφυπ. Εξωτερικών Αντ. Διαματάρης. Παρόντες από ΗΠΑ, ''ο'' μητροπολίτης, Αγίου Φραγκίσκου Γεράσιμος και ''ο'' Σικάγου Ναθαναήλ. Και δύο ακόμα ''ο'', από άλλες χώρες... Εκεί και ''ο'' επίσκοπος Μελιτηνής, από Παρίσι, Μάξιμος, εκεί και -από ΗΠΑ- ''ο'' επίσκοπος Μωκησσού (Δημήτριος). Μόνο ''ο'' Αυστραλίας Μακάριος έλλειπε... Εκεί και ο ''γεροξεκούτης'' Ατλάντας.

*** Αυξάνονται οι ''συκιές'' στο περιβόλι του πατριαρχείου, γνωστό και ως ''αδελφάτο Βαρθολομαίου''. Ο πατριάρχης, έχει αδυναμία στα σύκα και στο χρήμα.
*** Το νέο δόγμα ''αδελφάτου Βαρθολομαίου'': «Μόνο ''συκιές'' γιά αρχιεπίσκοποι, μητροπολίτες, επίσκοποι».
*** 'Εκανε δηλώσεις, μετά την ενθρόνιση και ο υφυπουργός Εξωτερικών, ''γλύφοντας'' πατριάρχη και αρχιεπίσκοπο ΗΠΑ. Αναμενόμενο, αφού άνοιξαν οι ''κάνουλες'' γιά ροή χρήματος, φανερά και κρυφά, στην -μικρής κυκλοφορίας και απήχησης- εφημερίδα του ''Εθνικός Κήρυξ'' Ν. Υόρκης. Με Κούλη πρωθυπουργό, αναμένει και ροή χρήματος από Αθήνα.
........
Αρχιεπ. Ελπιδοφόρε, αυτοί είναι οι ''άρχοντες πατριαρχείου'';;;
'Οταν χρησιμοποιείτε έναν ψυχοπαθή (''αραχτό'', από ότι φαίνεται, σε πορνοσελίδες και παιδικής πορνογραφίας, αφού ξέρει και τον Christopher O'Connell, θα έχει εθισμό), ''αγιογράφο, άρχοντα του πατριαρχείου'', να κάνει χυδαίες επιθέσεις σε όσους σου κάνουν κριτική, δείχνει το ''ήθος'' σου, αλλά δείχνει και την ''ποιότητα'' των ''αρχόντων πατριαρχείου'', δηλ. το χαμηλό τους επίπεδο που πιστοποιείται από χυδαίες πράξεις ενός ''άρχοντα πατριαρχείου''. Δικαίωμά σας να εξευτελίζεστε...συνεχίστε. Χρειάζεστε και αλλους ''αγιογράφους, άρχοντες πατριαρχείου'' γιά να δείχνετε το χαμηλό σας επίπεδο. ΝΤΡΟΠΗ σας, ανθρωπάκια.
kalami.us