Τρίτη, Αυγούστου 6

Αυτή είναι η αστροφυσικός που εξαφανίστηκε στην Ικαρία

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΥΛΙΔΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΜΕΝΕ - ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ
Αυτή είναι η αστροφυσικός που εξαφανίστηκε στην Ικαρία

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι φωτογραφίες της Νatalie Christopher της 34χρονης αστροφυσικού από την Αγγλία που αγνοείται από το πρωί της Δευτέρας. Κανένα ίχνος της δεν έχει ακόμη βρεθεί ενώ οι Αρχές «χτενίζουν» σπιθαμή προς σπιθαμή για την Ικαρία για να την εντοπίσουν.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι εγκληματολόγοι εντόπισαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι ξενοδοχείου όπου διέμενε η κοπέλα με τον Κύπριο σύντροφό της.  Οι αστυνομικοί εξετάζουν εάν οι κηλίδες προκλήθηκαν φυσικά, παραδείγματος χάρη λόγω απλής ρινορραγίας, ή ήταν αποτέλεσμα βίαιου χτυπήματος.
Από την εξαφάνιση της τουρίστριας που μαζί με το σύντροφό της έκανε από το τις 3 Αυγούστου διακοπές στο νησί έχει ήδη συμπληρωθεί ένα 24ωρο.
Η 34χρονη και ο Κύπρος σύντροφός της διέμεναν σε ξενοδοχείο κοντά στον οικισμό Κεραμέ.
Όπως ανέφερε στην κατάθεσή του συγκλονισμένος, ο 38χρονος άνδρας που δήλωσε την εξαφάνιση της αστροφυσικού, χτες στις 10.00 ξύπνησε και δεν την βρήκε στο δωμάτιο. Επικοινώνησε μαζί της και του είπε ότι πήγε για τρέξιμο. Στις επόμενες όμως κλήσεις του η γυναίκα δεν απαντούσε. Έτσι στις 12.40 και φανερά ανήσυχος για το τι μπορεί να έχει συμβεί πήγε στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνισή της.
Η Νatalie Christopher
Η Νatalie Christopher


Το σήμα από το κινητό τηλέφωνο της 34χρονης τουρίστριας εντοπίστηκε από την κεραία της κινητής τηλεφωνίας των Φούρνων, ωστόσο οι έρευνες δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.
Η τελευταία ανάρτηση της αστροφυσικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ήταν από τον Εύδηλο της Ικαρίας στις 4 Αυγούστου:

Φωτογραφίες από τις έρευνες για τον εντοπισμό της 34χρονης:

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, εθελοντές πυροσβέστες, εθελοντές διασώστες, επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών Ικαρίας της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και πολλοί κάτοικοι του νησιού «χτενίζουν» την περιοχή.
Έως τις 20.30 τη Δευτέρα οι διασώστες έψαξαν μέχρι το χωριό Καταφύγι και όλη την ορεινή περιοχή χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς δεν βρήκαν κανένα ίχνος της 34χρονης. Οι έρευνες των επίγειων δυνάμεων κατευθύνονται στην περιοχή του Φάρου (Δράκανο).


Πληροφορίες - Φωτογραφίες: ikariaki.gr
 Εξαφάνιση - μυστήριο νεαρής αστροφυσικού στην Ικαρία
zougla.gr