Πέμπτη, Αυγούστου 22

Τη «σιδέρωναν» τρεις ώρες για να δείχνει νεότερη…

20379696
Ματαιόδοξη όπως πάντα εμφανίστηκε προχθές η Brigitte Macron, σύζυγος του νεοταξίτη Προέδρου της Γαλλίας, Emmanouel Macron! Η 68 χρονη πρώτη κυρία της Γαλλίας, ήταν στο πλευρό του συζύγου της όταν εκείνος υποδέχθηκε το Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν στη θερινή κατοικία των Γάλλων προέδρων στο Fort de Bregancon.

Η Μπριζίτ Μακρόν είχε υποβληθεί  στις 16 Ιουλίου σε τρίωρη πλαστική επέμβαση αναζωογόνησης προσώπου και προχθές ήταν η πρώτη της επίσημη εμφάνιση.
Η κομψή κυρία Μακρόν επέλεξε ένα γαλάζιο μίντι φόρεμα γνωστού οίκου και τα μαλλιά της όπως πάντα ξανθά καρέ πλαισίωναν το πρόσωπό της.
Δεν ξέρουμε τι ακριβώς επέμβαση έκανε στο πρόσωπό της αλλά η αλλαγή είναι αρκετά διακριτική!
Σύμφωνα με το περιοδικό Closer η Brigitte Macron επισκέφθηκε τον χειρουργό στις 16 Ιουλίου και την επομένη πήγε στο νοσοκομείο συνοδεία τεσσάρων σωματοφυλάκων. «Η εγχείρηση εξελίχθηκε χωρίς πρόβλημα και η συνταξιούχος δασκάλα πήρε εξιτήριο από το Αμερικανικό Νοσοκομείο το ίδιο βράδυ», ανέφεραν πηγές του περιοδικού.
Επεσήμαναν μάλιστα ότι επικεφαλής της επέμβασης ήταν ένας «επιφανής πλαστικός χειρουργός». Άλλες λεπτομέρειες για την επέμβαση ή το κόστος της δεν διέρρευσαν.
makron4 makron3 macron5
.makeleio.gr