Δευτέρα, Αυγούστου 26

“Παραγγελίες” υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ για προσλήψεις ημετέρων στο ΚΕΕΛΠΝΟ

fimotro.gr

Το tomanifesto.gr παρουσιάζει έγγραφο-ντοκουμέντοΔεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες της ηγεσίας του υπ. Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και της διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Μετά την πρόσφατη αποκάλυψη ότι η σημερινή διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ έλαβε απόφαση για να πληρώσει ο οργανισμός τα δικαστικά έξοδα του Παύλου Πολάκη και μετακλητών υπαλλήλων για κακουργηματικού υπόθεση που εκκρεμεί εις βάρος τους στα δικαστήρια,
σήμερα αποκαλύπτουμε ότι το 2016 έγιναν πολυάριθμες προσλήψεις, στο πλαίσιο μάλιστα συγχρηματοδοτούμενου από την Ε.Ε. προγράμματος για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, με έτοιμο κατάλογο ονομάτων. Όπως φαίνεται στο σχετικό έγγραφο που αποκαλύπτουμε, δίπλα στο όνομα του υποψήφιου για πρόσληψη, υπάρχει και το όνομα του υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ που το ζητούσε.
Σήμερα λοιπόν θα ζητήσουμε από το ίδιο ΔΣ του Οργανισμού ακόμα μια απάντηση, για αυτή τη νέα απίστευτη αποκάλυψη που δείχνει τα έργα και τις ημέρες του ΔΣ του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. επί ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και που πρωτίστως αποδεικνύει την απόλυτη υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ όταν κατηγορούσε το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. ως δήθεν offshore των προηγούμενων πολιτικών ηγεσιών, με κατηγορίες αίολες που κατέπεσαν ολοσχερώς στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία. Μάλιστα επειδή ακριβώς το μόνο που απέμεινε από την Εξεταστική Επιτροπή για το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. ήταν τα όντως υπαρκτά σκάνδαλα του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. επί ΣΥΡΙΖΑ και όχι επί των προηγούμενων κυβερνήσεων, -ως αυτά αναλυτικά περιγράφονταν στο πόρισμα της Εξεταστικής από τη Νέα Δημοκρατία και έχουν δει το φως της δημοσιότητας- εν τέλει το πόρισμα της Εξεταστικής για το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. δεν διαβιβάστηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ καν στην Ολομέλεια της Βουλής προς συζήτηση!
Επίσης, αποκαλύπτουμε ότι το 2016 πολυάριθμες προσλήψεις στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. στο πλαίσιο μάλιστα συγχρηματοδοτούμενου από την Ε.Ε. προγράμματος για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού … έγιναν με έτοιμο κατάλογο ονομάτων που έδωσε το υπουργείο υγείας επί υπουργίας Ξανθού- Πολακη στον εκλεκτό και διορισμένο από τον Πολάκη τότε πρόεδρο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ, κατάλογος ονομάτων που προφανώς υπερψηφίστηκε από το επίσης διορισμένο από τον Παύλο Πολάκη ΔΣ του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ..!!!
Και εδώ αρχίζουν οι κωμικοτραγικές αποκαλύψεις, βάσει απίστευτων στοιχείων που ήρθαν εν γνώσει μας με ανώνυμο φάκελο.
Ας τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.
Στις 12 Δεκεμβρίου 2016 το μέλος ΔΣ ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Αθηνά Φαραζή – πρόκειται για το ίδιο μέλος ΔΣ που μαζί με τα άλλα μέλη εισηγήθηκαν την πληρωμή από τον προϋπολογισμό του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. των δικαστικών εξόδων μετακλητών υπαλλήλων του Παύλου Πολάκη που βαρύνονται με κακουργηματικές διώξεις – ζητά εξηγήσεις γιατί δεν προσλήφθηκε η κόρη της στο πλαίσιο του προγράμματος ΑΜIF του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.
Την απάντηση σπεύδει να δώσει εγγράφως, με e-mail, η κυρία Έλενα Θεμελή.
Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από το σχετικό έγγραφο που εστάλη από άγνωστο αποστολέα στο tomanifesto.gr,  η κα Θεμελή φαίνεται ότι έστειλε από το προσωπικό της λογαριασμό στον προσωπικό λογαριασμό που τηρούσε ο τότε πρόεδρος ΔΣ του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Θεόφιλος Ρόζενμπεγκ Πανεπιστήμιο ηλεκτρονική αλληλογραφία– email – με την οποία του εξηγούσε απολογητικά ότι η κόρη της κας Φαραζή, η οποία έχει το όνομα του πατέρα της και λέγεται Τσαπούτσογλου, δεν προσλήφθηκε στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. απλά γιατί το όνομά της δεν ήταν στους έτοιμους καταλόγους που τους δόθηκαν!
Μάλιστα η Έλενα Θεμελή επισύναψε, όπως φαίνεται, στο ίδιο e- mail προς τον Πρόεδρο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και τον κατάλογο των ονομάτων που τους είχαν δοθεί και ανέγραφαν -άκουσον άκουσον- ευθέως το ονοματεπώνυμο των προς πρόσληψη υπαλλήλων για το πρόγραμμα AMIF αλλά και ποιανού ρουσφέτι είναι o καθένας!
Στον κατάλογο αυτό των απροκάλυπτων ρουσφετιών φιγουράρουν μεταξύ και άλλων τα ονόματα 4 κορυφαίων Υπουργών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ήτοι των κκ:
(1) Παναγιώτη Κουρουμπλή Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τ. Υπουργού 3 Υπουργείων- Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης αλλά και Υγείας,
(2) Θεοδώρας Τζάκρη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τ. Υφυπουργού Βιομηχανίας Ελλάδας,
(3) Ιωάννη Μπαλάφα Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τ. Υφυπουργού 2 Υπουργείων – Μεταναστευτικής Πολιτικής και Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης,
(4) Μάρκου Μπόλαρη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τ. Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων,
(5) Ιωάννη Μπασκόζου – τ. Γραμματέα Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας κα.
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Αποκλειστικό! "Παραγγελιά" 5 υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ για προσλήψεις ημετέρων στο ΚΕΕΛΠΝΟ Έγγραφο ντοκουμέντο!
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Αποκλειστικό! "Παραγγελιά" 5 υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ για προσλήψεις ημετέρων στο ΚΕΕΛΠΝΟ Έγγραφο ντοκουμέντο!
Μάλιστα η κα Θεμελή εκτός των ανωτέρω 4 Υπουργών και στελεχών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κάνει στο e- mail της και ειδική αναφορά στην κόρη του και του τ. Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Ιωάννη Δραγασάκη, τονίζοντας ότι αφού αυτή δεν διορίστηκε εν τέλει στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., έχει μια ιδέα να την βολέψει αλλού!
Στο σημείο αυτό να εξηγήσουμε ότι η Έλενα Θεμελή δεν είναι τυχαίο πρόσωπο αφού έχει ήδη καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό τον Απρίλιο του 2019 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για άδικες πράξεις που έκανε στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. επί θητείας Ρόζενμπεργκ συλλέγοντας(!) δημόσια έγγραφα του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. παρότι δεν ήταν υπάλληλος του Οργανισμού!!! (σσ και ο Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης 12 μηνών από το ίδιο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για ηθική αυτουργία στην παράνομη συλλογή δημοσίων εγγράφων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. που έκανε η Έλενα Θεμελή κατ΄εντολήν του).
Παρά δε την καταδίκη της η Έλενα Θεμελή η οποία απασχολήθηκε στην αρχή (2016) ως μετακλητή υπάλληλος στο Πολιτικό Γραφείο του τ. Υπουργού Υγείας, συνέχισε να απασχολείται από το 2016 μέχρι και την αλλαγή της κυβέρνησης ως μετακλητή υπάλληλος στο Πολιτικό Γραφείο του τ. Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Ιωάννη Δραγασάκη. (Δες εδώ το σχετικό ΦΕΚ-ΘΕΜΕΛΗ).
Για την ιστορία αναφορικά με την σημερινή μας αποκάλυψη για τον κατάλογο των ρουσφετολογικών προσλήψεων στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. κατά παραγγελία 4 κορυφαίων Υπουργών και στελεχών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το 2016 στο πλαίσιο του προγράμματος AMIF, να ξεκαθαρίσουμε ότι πρόκειται για άλλο πρόγραμμα, πέρα δηλαδή από το αμαρτωλό πρόγραμμα PHILOS του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. που ήδη έχουμε αποκαλύψει ότι το ίδιο ΔΣ ελέγχεται για παράνομες προσλήψεις τα έτη 2017- 2019 από την Εισαγγελία Διαφθοράς.
Συγκεκριμένα , το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. (νυν ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας χρηματοδοτήθηκε και το 2016 με πολλά εκατομμύρια Ευρώ στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος με τίτλο «Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση» προκειμένου μεταξύ και άλλων και πάλι να προσλάβει κόσμο και με την γνωστή επίφαση αντιμετώπισης του μεταναστευτικού…!. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα χρηματοδοτήθηκε από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (Asylum, Migration and Integration Fund – AMIF) της γενικής διεύθυνσης μετανάστευσης & εσωτερικών υποθέσεων της ευρωπαϊκής ένωσης το 2016-2017. Δικαιούχος του έργου ήταν το Υπουργείο Υγείας και συνδικαιούχος του έργου το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., ενώ εκ μέρους της Διοίκησης του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. υπεύθυνος και αυτού του έργου (όπως και του αμαρτωλού προγράμματος PHILOS που ακολούθησε), είχε οριστεί το 2016 και πάλι ο διορισμένος από τον Παύλο Πολακη Αγάπιος Τερζίδης, σήμερα τελών χρέη Προέδρου ΔΣ ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. (νυν ΕΟΔΥ).
Κατόπιν αυτών δε νομίζουμε πως προκαλεί τίποτα πλέον εντύπωση για όσα αποκαλύψαμε για την σκανδαλώδη κακοδιαχείριση του διορισμένου από τον Παύλο Πολάκη ΔΣ του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. (νυν ΕΟΔΥΥ) και την σωρεία ποινικών δικογραφιών που εκκρεμεί εις βάρος τους. Δέον να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο διορισμένο από τον Παύλο Πολάκη ΔΣ –το οποίο παραμένει ακόμα στον Οργανισμό– απαρτίζεται στην κυριολεξία από κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως (1) την σύζυγο του Αλέκου Φλαμπουράρη Ευσταθία Πανοτοπούλου, (2) την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές με το Νάσο Ηλιόπουλο Αθηνά Φαραζή, (3) τον συνδικαλιστή του ΣΥΡΙΖΑ στον ΠΙΣ Δημήτριο Βαρνάβα, (4) τον εκλεκτό του Παύλου Πολάκη Αγάπιο Τερζίδη, ο οποίος τελεί σήμερα χρέη Προέδρου ΔΣ, (5) την υπάλληλο του Υπουργείου Υγείας Μαρία Μιχάκου, την οποία ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης αναβάθμισε εν μία νυκτί σε Διευθύντρια στο Υπουργείο Υγείας, (6) την συμφοιτήτρια του Παύλου Πολάκη Μαρία Καντζανού, η οποία όπως λέγεται όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για τις αριστερές κινητοποιήσεις που έκανε με τον Πολάκη όταν ήταν συμφοιτητές, κλπ.
Αναμένουμε με ενδιαφέρον πλέον τις ενέργειες της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, σημειώνοντας ότι το επίμαχο ΔΣ του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.- νυν ΕΟΔΥ θα συνεδριάσει και πάλι αύριο Τρίτη 27 Αυγούστου (ΣΧΕΤ Δ) για την λήψη νέων … το πιο πιθανό και πάλι επίμεμπτων αποφάσεων…
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Αποκλειστικό! "Παραγγελιά" 5 υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ για προσλήψεις ημετέρων στο ΚΕΕΛΠΝΟ Έγγραφο ντοκουμέντο!
  • Τα ονόματα των υποψήφιων για διορισμό στο ΚΕΕΛΠΝΟ είναι στη διάθεσή μας, αλλά για λόγους δεοντολογίας και προσωπικών δεδομένων έχουν σβηστεί από το σχετικό έγγραφο-ντοκουμέντο. 
Πηγή: tomanifesto.gr