ΕΛΕΟΣ – ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔ@Λ@ – ΜΑΣ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ…

ΕΜΕΙΣ ΡΩΤΑΜΕ: 1.5 εκατομ. λάθροι που έχουν σπιτώσει οι ΜΚΟ ποιος πληρώνει το ρεύμα ;; Να γιατί μπήκε μέσα η ΔΕΗ !
simantik
Από την 1η Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν να τρέχουν οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Διότι για ακόμη μία φορά, τα λάθη των χαραμοφάηδων πολιτικών, συνδικαλιστών και λοιπών εμπλεκομένων θα τα πληρώσουν οι Έλληνες πολίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προγραμματίζεται έκτακτη γενική συνέλευση της Επιχείρησης στις 30 Αυγούστου ώστε οι αυξήσεις οι οποίες αναμένεται να αποφασιστούν να ενεργοποιηθούν άμεσα.
Υπενθυμίζεται ότι χθες ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ , Γιώργος Στάσσης αποκάλυψε ότι το ταμειακό έλλειμμα της εταιρείας αυξάνεται δραματικά με αποτέλεσμα η μαύρη τρύπα στο ταμείο να έχει ξεπεράσει τα 750 εκατ. ευρώ και να οδεύει για τα 800 με 900 εκατ. ευρώ.
Εκτίμησε δε ότι χωρίς άμεσα μέτρα τα δάνεια της εταιρείας κινδυνεύουν να εγγραφούν από τις τράπεζες ως μη εξυπηρετούμενα δάνεια.
Συνολικά η νέα διοίκηση δρομολογεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 10 μέτρα ώστε ο ορκωτός λογιστής να μην προχωρήσει σε παρατηρήσεις στον εξαμηνιαίο ισολογισμό, ο οποίος δημοσιεύεται στις 24 Σεπτεμβρίου. Εκτός από αυξήσεις στα τιμολόγια ρεύματος καταργείται η οριζόντια έκπτωση συνέπειας 10%, ενώ επιστρατεύεται και “τεράστιο κυνήγι” των στρατηγικών κακοπληρωτών. Προχωρούν επίσης η τιτλοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών για την άντληση ρευστότητας, το κλείσιμο κοστοβόρο λιγνιτικών μονάδων και κυρίως η εκπόνηση νέου επιχειρησιακού σχεδίου που θα καθοδηγήσει τις δράσεις εξοικονόμησης δαπανών και τις επενδυτικές της δραστηριότητες.
Έλεος πια! Κάντε το όπως η Ολυμπιακή. Κλείστε την και ανοίξτε την με άλλο όνομα. Ο λαός δεν αντέχει άλλο «Χρυσό» ρεύμα… Και φυσικά δεν φταίει που κατά κύματα στρέφονται σε ιδιωτικές εταιρείες ηλεκτροδότησης.makeleio.gr