Σάββατο, Αυγούστου 10

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ …ΤΣΕΠΗ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΕΚΝΩΝ




Ελλάς το μεγαλείον σου.
Μετά το χαρμόσυνο μήνυμα «ανοίξαμε και σας περιμένουμε» που απηύθυνε ο ΣΥΡΙΖΑ στους κάθε λογής Ισλαμιστές Λαθρο-πρόσφυγες, βγαίνουν σιγά-σιγά, τα στραβά και τα ανάποδα της ακριτικής πολιτικής που ασκήθηκε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.


Δεν είναι μόνο τα λεφτά που στέλνουν στις πατρίδες τους οι μεταν
άστες, χωρίς να μένει κανένα όφελος στην ελληνικής οικονομία, είναι και τα …επιδόματα τέκνων.
Διαβάστε τα παρακάτω:
***
Καταγγελίες στον ΑγροΤύπο
έχουμε από αγρότες, οι οποίοι μας αναφέρουν ότι ανακάλυψαν από την λογίστρια του – κατά τύχη – ότι εργάτης γης που απασχολείται νόμιμα στην χώρα μας εισπράττει επίδομα τέκνου (που έχει δηλωθεί στο Α21). Το ποσό ανέρχεται σε 430 ευρώ.
Το περίεργο και παράλληλα τραγελαφικό της όλης υπόθεσης είναι ότι ο συγκεκριμένος εργάτης ζει στην χώρα μας νόμιμα αλλά η γυναίκα του και το παιδί του ζουν στην Ινδία (!).
Και βέβαια να τονίσουμε ότι την ίδια στιγμή που δεκάδες οικογένειες τρίτεκνων και πολύτεκνων Ελλήνων δεν μπορούν να εισπράξουν επίδομα παιδιού επειδή χαρακτηρίζονται «πλούσιοι», αφού υπάρχει ο «κόφτης» των εισοδηματικών κριτηρίων ή λόγω ακινήτων.
Κανείς δεν λέει να μην βοηθήσουμε τα παιδιά του τρίτου κόσμου αλλά όχι με το υστέρημα του Έλληνα γονιού. Δεν περιμένω απάντηση από τη δημόσια διοίκηση αλλά ούτε από κάποια πολιτική εξουσία. Λυπάμαι μόνο τους Έλληνες γονείς για όσα τραβάνε. Κρίμα να μην υπάρχει κάποιο άλλο κράτος που να μας «χαρίζει» επιδόματα (όπως κάνει η πατρίδα μας).
Σταύρος Παϊσιάδης
https://elthraki.gr/
http://oi-asimvivastoi.blogspot.com/2019/08/blog-post_17.html