Πέμπτη, Αυγούστου 29

Σίμος στο ΟΦΗ TV : «Πρόκληση το ματς με Παναθηναϊκό»

Ακόμη ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι για τον ΟΦΗ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος με την ομάδα του Γιώργου Σίμου να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (31/08, 19:15).
Ο προπονητής των Κρητικών μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV και τόνισε πως η ομάδα του θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για ένα θετικό αποτέλεσμα χαρακτηρίζοντας πρόκληση το ματς κόντρα στους «πράσινους».
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Σίμου:

«Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν διαστήματα που θέλουμε για την εποχή να έχουμε. Θέλουμε να τα μεγαλώσουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό, να ελέγχουμε το τέμπο με και χωρίς τη μπάλα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κόντρα σε έναν μεγάλο και δύσκολο αντίπαλο, τον δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα, δουλέψαμε αρκετά καλά, οι παίκτες έδωσαν το 100% κι ελπίζουμε το Σάββατο να παίξουμε καλύτερα και να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας για κάτι καλό.
Όπως ο Άρης, έτσι και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι στον δεύτερο χρόνο δουλειάς και συνεχούς διαδικασίας με τους προπονητές τους και φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουν καλή αγωνιστική ταυτότητα. Εμείς σεβόμενοι πάντα τον αντίπαλο, θα κοιτάξουμε για άλλη μια φορά τη δική μας απόδοση. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα. Αυτή είναι η τακτική μας προσέγγιση, να ελέγχουμε το παιχνίδι. Είναι πρόκληση το παιχνίδι γιατί και ο Παναθηναϊκός θα θέλει το ίδιο. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.
Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα για έναν προπονητή να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές υγιείς. Υπάρχει τέτοιος ανταγωνισμός στην ομάδα, που κάνει καλό στην ομάδα, αλλά και στον σύλλογο».


Αρχική Σελίδα