Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 4

10 Άγνωστες Χρήσεις για την Κρέμα Nivea




Η Nivea στο κλασσικό μπλε κουτάκι είναι βασική κρέμα σε πολλά ντουλάπια μπάνιου και χρησιμοποιείται εξίσου από άνδρες και γυναίκες. Πολλοί άνθρωποι κουβαλάνε μια στην τσάντα τους. Αλλά η κρέμα Nivea δεν είναι μόνο για μια γρήγορη αναζωογόνηση των χεριών σας. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και με πολλούς άλλους τρόπους

Η Nivea στο κλασσικό μπλε κουτάκι είναι βασική κρέμα σε πολλά ντουλάπια μπάνιου και χρησιμοποιείται εξίσου από άνδρες και γυναίκες. Πολλοί άνθρωποι κουβαλάνε μια στην τσάντα τους. Αλλά η κρέμα Nivea δεν είναι μόνο για μια γρήγορη αναζωογόνηση των χεριών σας. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και με πολλούς άλλους τρόπους.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
1. Αντιγήρανση
Κηρύξτε πόλεμο στις ρυτίδες με τη Nivea. Πριν πάτε για ύπνο απλώστε λίγη στις περιοχές όπου εμφανίζονται και σύντομα θα παρατηρήσετε τη διαφορά!
2. Ραγάδες
Για να αποφύγετε τις ραγάδες μετά την εγκυμοσύνη, μπορείτε να τρίψετε Nivea στην κοιλιά, το στήθος και τους γοφούς σας κάθε μέρα. Είναι εξίσου καλή με τις κρέμες που αντιμετωπίζουν τις ραγάδες.
3. Μαύροι κύκλοι στα μάτια 
Αν ξενυχτάτε ή έχετε δύσκολη νύχτα, ίσως ξυπνήσετε το επόμενο πρωί με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας. Πριν πάτε για ύπνο, δοκιμάστε να κάνετε μασάζ με την κρέμα στο λεπτό δέρμα γύρω από τα μάτια σας. Πλύνετε το πρόσωπό σας απαλά το επόμενο πρωί και θα δείτε την αλλαγή.
4. Αφαίρεση μακιγιάζ
Αν έχετε Nivea στο σπίτι, μπορείτε να ξεχάσετε τα φανταχτερά προϊόντα ντεμακιγιάζ. Δεν τα χρειάζεστε. Βουτήξτε μια μικρή μπάλα από βαμβάκι στην κρέμα και αφαιρέστε το μακιγιάζ. Λειτουργεί ακόμη και με αδιάβροχο μακιγιάζ!
5. Ξηροί αγκώνες
Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από ξηρό, ακόμη και σκασμένο δέρμα στους αγκώνες τους. Και εδώ, η Nivea είναι ένα ιδανικό ενυδατικό που θα κάνει το δέρμα απαλό και λείο.
6. Ξηρά χέρια
Τα ξηρά χέρια είναι ένα κοινό πρόβλημα – ειδικά αν πρέπει να πλένετε τα χέρια σας πολύ συχνά. Δεν χρειάζεστε μια ακριβή κρέμα χεριών για ξηρό δέρμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τη Nivea: είναι ένα τόσο ισχυρό ενυδατικό που ακόμα και τα ξηρά, καταπονημένα χέρια θα είναι σύντομα απαλά ξανά. Η κρέμα κάνει επίσης θαύματα για ξηρά γόνατα και πόδια!
7. Πρόληψη και θεραπεία δερματίτιδας
Συχνά, οι άνθρωποι υποφέρουν από δερματίτιδα που προκαλείται από την υπερβολική χρήση λανθασμένων ή υπερβολικά δραστικών σαπουνιών, καθαριστικών, κρεμών ή άλλων προϊόντων. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έκζεμα, ερυθρότητα, κνησμό και πρησμένες περιοχές. Λόγω της ιδιαιτέρως παχιάς υφής της, η Nivea είναι κατάλληλη για τη θεραπεία αυτών των τύπων σοβαρών δερματικών προβλημάτων. Φυσικά, εάν δεν δείτε βελτίωση καλύτερα να επισκεφτείτε έναν δερματολόγο.
8. Θεραπεία μικρών εγκαυμάτων
Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα δευτερόλεπτο να αγγίξετε μια κατσαρόλα ή ένα μάτι στην κουζίνα που νομίζατε ότι ήταν κλειστό και το δάχτυλο ή το χέρι σας καίει. Για άλλη μια φορά, η Nivea θα είναι ο σωτήρας σας: καταπραΰνει το δέρμα και βοηθά στην αποφυγή φουσκώματος.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
9. Θεραπεία ηλιακών εγκαυμάτων
Σε όλους έχει συμβεί το καλοκαίρι να ξεχάσουν να βάλουν αντηλιακό και να εκτεθούν στον ήλιο περισσότερο από το αναμενόμενο. Στη συνέχεια, την ίδια νύχτα ή το επόμενο πρωί, εμφανίζονται τα περιβόητα, οδυνηρά, κόκκινα εγκαύματα. Αλλά με λίγη Nivea η παθούσα περιοχή θα δροσιστεί και μπορείτε να ανακουφιστείτε.
10. Ενυδατικό χειλιών
Τα ξηρά, σκασμένα χείλη δεν παίρνουν πολλά φιλιά. Για να επαναφέρετε τα χείλη σας σε μια απαλή και ζουμερή κατάσταση, απλώς εφαρμόστε Nivea μερικές φορές την ημέρα για λίγες μέρες. Θα θέλουν όλοι να σας φιλήσουν και θα εξοικονομήσετε χρήματα από τα ακριβά προϊόντα φροντίδας χειλιών.

https://toftiaxa.gr