Σάββατο, Σεπτεμβρίου 28

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΥΛΗ: 10 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

Κυβέρνηση Κούλη: 10 χιλιάδες οικονομικοί επενδυτές από τα νησιά στην Στερεά Ελλάδα
Σας μεταφέρουμε την είδηση από τον ξένο τύπο γιατί κανείς δεν θα σας πει ότι η νέα κυβέρνηση σας τα παίρνει πολύ χοντρά (από αυτούς που εκτυπώνουν αέρα) από σκοτεινά κέντρα για να εξισλαμήσει την χώρα των Ελλήνων.

Πριν έρθει η στιγμή να μας αφανήσουν σαν λαό οι δικοί μας πολιτικοί, οι υπάλληλοι της ΝΤΠ, πρέπει να καταλάβετε ότι το σχέδιο τους πρέπει να σταματήσει ΤΩΡΑ!!
Με την έκδοση δικού μας νομίσματος που το κόβουν πραγματικοί Έλληνες και το ελέγχουν Έλληνες πατριώτες!!!
Μπλοκάρουν τα σύνορα για οτιδήποτε θέλει να εισβάλει στην χώρα
Όλοι οι μετανάστες μεταφέρονται σε κεντρικά στρατόπεδα και αποβάλονται κατά εκατοντάδες (οι περισσότεροι είναι Αφγανοί, Πακιστάνοι, Αφρικανοί) σχεδόν όλοι τους προέρχονται από χώρες που δεν κινδυνεύει κανείς τους. Όλοι είναι οικονομικοί μετανάστες και δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ‘ερθουν στην Ευρώπη.
Οι οικογένειες ΙΣΛΑΜΙΣΤΏΝ θα λαμβάνουν χρήμα άφθονο για να κάνουν παιδιά, τα έξοδα γεννήσεως και διατροφής θα πληρώνονται από το ελληνικό κράτος!
Περάστε και από ΕΔΩ γι αυτό που έρχεται όταν ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ…
Οι υπεύθυνοι πολιτικοί θα δικαστούν όλοι τους για την ανθελληνική τους πολιτική ευθύνη στην εκδίωξη των ελλήνων από την χώρα τους και θα φυλακιστούν με την κατηγορία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ!!!
ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ
ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ
 /katohika.gr