Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29

ΗΘΕΛΕ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟ – ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ 11ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

aselgeia_0
Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την υπόθεση ασέλγειας εις βάρος 11χρονης από δικηγόρο, στην περιοχή της Φθιώτιδας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο μεγαλοδικηγόρος της Αθήνας φέρεται να παρενοχλούσε και τη
μητέρα της 11χρονης, βομβαρδίζοντάς τη με δεκάδες μηνύματα. Άλλοτε έταζε δώρα και άλλοτε ζητούσε επίμονα να δει μητέρα και κόρη.
Μηνύματα όπως:
«Ένα ελάχιστο και για μένα. Μπορείς όταν βρεθούμε να φοράς εκείνο το υπέροχο κολάν;»
«Έχω θυμώσει που δεν ήρθατε. Σας έχω δώρα δύο χρυσαφικά. Θα σας τα φέρω την άλλη φορά αν μου πεις ότι δεν το έκανες επίτηδες»
Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα όταν λάμβανε τα μηνύματα αγνοούσε ότι το κοριτσάκι της είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.
Ένα μήνυμα που είδε η μικρή ήταν η αιτία για να αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζούσε.
«Εγώ τηρώ τον λόγο μου (όχι σαν μερικούς μερικούς). Το laptop της μικρής σε 4 δόσεις. Κάθε φορά που θα κάνουμε παρέα οικογενειακώς στην Κ…….α θα σου δίνω και μία δόση»
«Το κινητό μου δείχνει ότι λαμβάνεις τα μηνύματα. Γιατί δεν απαντάς;»
viasmos
Ο δικηγόρος  με τους γονείς της μικρής ήταν οικογενειακοί φίλοι σχεδόν 20 χρόνια. Όταν το παιδί αποκάλυψε τη φρίκη, η μητέρα του το πήγε σε παιδοψυχολόγο. Η  γιατρός εκτίμησε ότι το παιδί έχει κακοποιηθεί και την έστειλε στον εισαγγελέα.
Ο μεγαλοδικηγόρος θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη  (1/10). Αντιμετωπίζει την κατηγορία για ασέλγεια σε άτομο κάτω των 15 ετών.
 makeleio.gr