Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 19

ΕΝΑΣ 16ΧΡΟΝΟΣ, ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΡΑΓΙΑΔΩΝ

Ένας 16χρονος, μία Σημαία και ένα κράτος ραγιάδων
Η στιγμή ήταν μεγάλη και το γεγονός σημαντικό. Ελπίδα απλώθηκε στις καρδιές όλων των Ελλήνων ότι υπάρχουν ακόμα μέσα στον λαό μας παλληκάρια που αντιστέκονται και η ελπίδα αυτή θέριεψε ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι αυτός που κατέβασε την τουρκική σημαία από τα κατεχόμενα της Κύπρου μας, ήταν ένας 16χρονος. Όμως δεν κράτησε για πολύ η ελπίδα
και το όνειρο για μια άλλη Ελλάδα, που θα αναστηθεί μέσα από τις στάχτες της παρακμής και θα φλέγεται και πάλι από Ιδανικά Εθνικά! Η κυβέρνηση της Λευκωσίας πρώτα ζήτησε ένα μεγάλο συγγνώμη από τους επίγονους του Αττίλα που κατέχουν την Ελληνική Γη της Κύπρου μας την Κυρήνεια, την Αμμόχωστο. Η συνέχεια ακόμη χειρότερη. Μάθαμε ότι η οικογένεια του 16χρονου ζήτησε συγγνώμη από τις τουρκοκυπριακές αρχές κι όλα αυτά μας θύμισαν τον στίχο του Κωστή Παλαμά:
«Ραγιάδες έχεις, μάνα γη,
σκυφτούς για το χαράτσι,
των Ευρωπαίων περίγελα
και των αρχαίων παλιάτσοι»
Για το θέμα αυτά έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής: “Συγνώμη από τους Τούρκους ζήτησε η οικογένεια του 16χρονου που υπέστειλε την τουρκική σημαία στα κατεχόμενα σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ. Για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Σολωμού και του Ισαάκ οι Τούρκοι δεν ζήτησαν συγνώμη ΠΟΤΕ! Με ραγιάδες δεν ελευθερώνονται οι σκλαβωμένες Πατρίδες.”
http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/enas-16chronos-mia-shmaia-kai-ena-kratos-ragiadwn