Σάββατο, Σεπτεμβρίου 7

«3 μήνες με ένα μαγιό σε βλέπω. Αλήθεια τι δουλειά κάνεις;» – Τι απάντησε η Μίνα Αρναούτη (ΦΩΤΟ)

arnaoyti_3
Εγινε γνωστή μετά το δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης. Ο λόγος για τη Μίνα Αρναούτη, η οποία μετά το φρικτό τροχαίο έπρεπε να υποβληθεί σε μια σειρά από χειρουργεία, τα οποία συνεχίζονται μέχρι σήμερα.
Όλα αυτά τα χρόνια, η Μίνα Αρναούτη εκτός από τα τραύματά της, έπρεπε να αντιμετωπίσει
και μια σειρά από αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media. Η ίδια θέλησε να βάλει -για άλλη μια φορά- τα πράγματα στη θέση της, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «το γεγονός ότι έγινα γνωστή από ένα δυστύχημα δεν το διάλεξα ούτε το προφήτεψα».
H ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη:

«Το γεγονός ότι έγινα γνωστή από ένα δυστύχημα δεν το διάλεξα ούτε το προφήτεψα. Στη ζωή γίνονται πολλά χωρίς εμείς να κουνήσουμε το μικρό μας δαχτυλάκι. Στην ερώτηση “τι δουλειά κάνω” έχω απάντηση! Είμαι 3,5 χρόνια σε χειρουργεία. Το τελευταίο το έκανα πριν δυο μήνες και πριν έρθω στο νησί μου στη Μυτιλήνη, το οποίο δεν το ανακοίνωσα ποτέ δημόσια, γιατί έχοντας κάνει 16, πλέον έχω κουραστεί και η ίδια με τον εαυτό μου.
Δεν ξέρω πως όλοι αυτοί που σχολιάζουν τόσο αρνητικά κάτω από φωτογραφίες μου έχουν σκεφτεί ποτέ αν μπορώ καν να δουλέψω τόσα χρόνια που μπαινοβγαίνω σε νοσοκομεία, δεν ξέρω αν μπορούν να αναλογιστούν το μέγεθος αυτού του συμβάντος που πέρασα, ψυχολογικά, σωματικά και ηθικά. Λοιπόν, πριν δυο μήνες εγώ έκανα μια επέμβαση από την οποία βγήκα με ένα πεσμένο αιματοκρίτη κάπου στο 22-24. Ζαλάδες μια εβδομάδα όλη μέρα μέσα στο σπίτι και με το άγχος μην πάθω κάτι και είμαι μόνη μου.
Αφού τελείωσε το μαρτύριο αυτό ήρθα στο νησί από όπου κατάγομαι και ζει και η μητέρα μου μόνιμα εδώ. Πού είδαν όλοι αυτοί τη Μύκονο; Πού είδαν τις χλιδάτες διακοπές; Για ένα μπάνιο μπορεί να πάει όλος ο κόσμος στο χωριό του, αυτό έκανα και εγώ»!
Αφορμή για την παραπάνω ανάρτηση στάθηκε το σχόλιο που της έκανε διαδικτυακός της ακόλουθος, μια ημέρα πριν
Συγκεκριμένα, με αφορμή φωτογραφία με μαγιό που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η 31χρονη, follower της έγραψε χαρακτηριστικά: «Τρεις μήνες με ένα μαγιό σε βλέπω. Αλήθεια τι δουλειά κάνεις;».

«Δίνω τροφή για σχόλια σε τύπους που παρατηρούν τις ζωές των άλλων από το Instagram και τις σχολιάζουν», απάντησε η Μίνα Αρναούτη.