Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 18

Σαν άγρια ζώα,ακοινώνητοι αμόρφωτοι,απολίτιστοι, οι λαθρομετανάστες μπουκάρουν στη χώρα μας για να κλέψουν, να σκοτώσουν, να βιάσουν. Κι αυτό το ανθελληνικό πολιτικό σάπιο κατεστημένο ,τους σπιτώνει τους ταΐζει,τους δίνει όλα τα επιδόματα που έκοψε από τους Έλληνες και τους δίνει και μισθό 400 ευρώ για να μας τελειώσουν 

Άγρια συμπλοκή αλλοδαπών - Έσπασαν λεωφορείο γεμάτο κόσμο (vid)
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας που εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών Τρομοκρατημένοι οι επιβάτες αστικού λεωφορείου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το εγκαταλείπουν άρον άρον. Δύο ομάδες αλλοδαπών έχουν πιαστεί στα χέρια και τα κάνουν όλα γυαλιά καρφιά.

Μια γυναίκα μόλις βγαίνει από το λεωφορείο πέφτει στο πεζοδρόμιο ουρλιάζοντας και όταν σηκώνεται κρατά το κεφάλι της σοκαρισμένη και αμέσως μετά διασχίζει την Εγνατία κάθετα τρέχοντας σε κατάσταση πανικού. Ταυτόχρονα οι νεαροί βγαίνουν από τη μεσαία πόρτα του λεωφορείου που έχει γίνει θρύψαλα και το βάζουν στα πόδια.
Στην οδό Εγνατία, μπροστά στη στάση Κολόμβου, επικρατεί αναστάτωση.Δύο ομάδες αλλοδαπών ήρθαν στα χέρια, και όταν κάποιοι από τους νεαρούς ανέβηκαν στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ για να διαφύγουν και εκείνοι που τους κυνηγούσαν τους ακολούθησαν και έσπασαν τις πόρτες για να μπουν προκαλώντας πανικό στους επιβάτες.
Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει στην κάμερα του Open TV: «Καθόμασταν κανονικά. Και απότομα αρχίζουν να σπάνε οι πόρτες με πολλή δύναμη. Μπαίνει ένας μέσα και οι άλλοι απ'έξω έσπαγαν. Σαν βόμβες ήταν, τρομοκρατηθήκαμε». «Τον χάρο με τα μάτια μου είδα, έπαθα τρομάρα», δηλώνει σοκαρισμένη μια δεύτερη αυτόπτης μάρτυρας.
Το λεωφορείο ήταν γεμάτο με κόσμο που έβλεπε τους δράστες να ξεσπούν στο όχημα. Τελικά ο οδηγός μπόρεσε να ανοίξει αρχικά την πίσω πόρτα και στη συνέχεια και τις υπόλοιπες για να κατέβουν οι επιβάτες. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας που εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών και προχώρησαν σε προσαγωγές.
Δείτε αναλυτικά στο ρεπορτάζ του Open TV:ethnos.gr/