Έπαθε ΑΜΟΚ και σκότωσε την σύζυγο, την κουνιάδα και την πεθερά μπροστά στα παιδιά του!

pistoli_-768x507
Σοκ μετά την τριπλή δολοφονία που διέπραξε 44χρονος στην Ισπανία. Σκότωσε τη σύζυγό του, την κουνιάδα του και την πεθερά του μπροστά στα δύο μικρά παιδιά του!
Η τριπλή δολοφονία μπροστά στα δύο παιδιά ηλικίας 4 και 7 ετών, προκάλεσε σοκ στην Ισπανία, στην πόλη Βάλχα της Γαλικίας.

Ο 44χρονος άνδρας, κι ενώ ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία του διαζυγίου με τη σύζυγό του, πυροβόλησε και σκότωσε την 39χρονη γυναίκα, ενώ εκείνη ετοιμαζόταν να πάει τα παιδιά τους στο σχολείο. Κατόπιν, δολοφόνησε με τον ίδιο τρόπο την αδελφή της και τη μητέρα της, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο την περιφέρεια της Γαλικίας.
Ισπανία: Παραδόθηκε ο δράστης
Οι τρεις φόνοι «διαπράχθηκαν μπροστά» στα παιδιά του ζευγαριού, διευκρίνισε σε δημοσιογράφους ο Χαβιέρ Λοσάδα, εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Γαλικίας, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο άνδρας τράπηκε σε φυγή προτού παραδοθεί τελικά στις αρχές.
Κατά το παρελθόν, η σύζυγός του δεν είχε καταθέσει καμία μήνυση σε βάρος του, σύμφωνα με τον Ισπανό αξιωματούχο.
Το τριπλό φονικό προκάλεσε την έντονη καταδίκη, ιδίως εκ μέρους της πολιτικής τάξης, σε μια χώρα όπου η μάχη εναντίον της ενδοοικογενειακής βίας έχει αναχθεί σε εθνικό στόχο, μετά την υιοθέτηση ενός νόμου κατά της βίας εναντίον των γυναικών το 2004.
«Φοβερό. Τρεις γυναίκες της ίδιας οικογένειας δολοφονήθηκαν (…), θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Δεν θα σταματήσουμε προτού βάλουμε τέλος στον εγκληματικό σωβινισμό που σφαγιάζει τις γυναίκες» έγραψε σε μήνυμα στο Twitter ο επικεφαλής της σοσιαλιστικής κυβέρνησης Πέδρο Σάντσεθ.

Terrible. Tres mujeres de una misma familia asesinadas en Pontevedra, víctimas de la . Un sentido abrazo y todo mi cariño para sus seres queridos.
No pararemos hasta poner fin al machismo criminal que masacra a las mujeres.
Os queremos libres, seguras y vivas. https://twitter.com/La_SER/status/1173507801370497030 
Cadena SER @La_SER
🔴 ÚLTIMA HORA | Asesinadas tres mujeres de la misma familia en un presunto caso de violencia machista en Valga (Pontevedra) https://cadenaser.com/ser/2019/09/16/sociedad/1568620553_317991.html … Hay un hombre detenido

 Σαράντα μία γυναίκες έχουν δολοφονηθεί φέτος στην Ισπανία από τον σύντροφό τους ή τον πρώην σύντροφό τους, σύμφωνα με την ισπανική κυβέρνηση. Το 2018 ο αριθμός αυτός ανήλθε σε 48.