Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 9

ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ...

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ...
Γράφει ο Γεωκών
                     
Εκλεκτοί της νέας εποχής δεν θα είναι αυτοί, οι οποίοι κατεβαίνουν από το Όρος με τον Λόγο τού Θεού ..."Εκλεκτοί" της νέας εποχής θα είναι αυτοί, οι οποίοι θα κατεβαίνουν από το mall με το iPhone των "θεών". 

Ευσεβείς της νέας εποχής δεν θα είναι αυτοί που, οι οποίοι αγρυπνούν μήπως κι ανοίξουν οι "Ουρανοί", ελπίζοντας να πάρουν τη Γνώση... 

"Ευσεβείς" της νέας εποχής θα είναι αυτοί, οι οποίοι αγρυπνούν μήπως "ανοίξουν" οι προσφορές, ελπίζοντας να πάρουν το iPad των "εκλεκτών".

 Δυστυχώς για την ανθρωπότητα, τα κτήνη, που σήμερα ορίζουν την τύχη της, δεν έχουν έλεος. Είναι αποφασισμένοι να "κατεβάσουν" τον άνθρωπο στα "τάρταρα", προκειμένου αυτοί να φαίνονται "ψηλά".

Για να το καταφέρουν αυτό, πρέπει να ξεπεράσουν το τελευταίο και πιο δύσκολο εμπόδιο...

Να ξεπεράσουν τον μόνο πολιτισμό, ο οποίος δίνει στον άνθρωπο τη δύναμη να στέκεται στα πόδια του, την ώρα που αυτοί τον θέλουν "γονατισμένο". 

Γι' αυτόν τον λόγο θέλουν να συντρίψουν οτιδήποτε θυμίζει στην ανθρωπότητα τον ελληνικό πολιτισμό...

Οτιδήποτε θυμίζει στον άνθρωπο πόσο όμορφος, έξυπνος και ταλαντούχος είναι ...εξαιτίας της θείας καταγωγής του...

Αυτός είναι ο πόλεμος των πολιτισμών τον οποίο προανήγγειλε ο Χάντιγκτον. Θέλουν να επιτεθούν και να κατανικήσουν τον Ελληνισμό. 

Θέλουν να τον "σβήσουν" από την ιστορία και μαζί μ' αυτόν και τους σύγχρονους Έλληνες. Θέλουν να "σβήσουν" οτιδήποτε θυμίζει στην ανθρωπότητα τις αρχές αυτού του μεγάλου πολιτισμού. 

Η Ελλάδα έγινε ο στόχος τους, γιατί αντιπροσωπεύει τα απολύτως αντίθετα απ' αυτά που οι ίδιοι πρεσβεύουν. 

Η υπέρλαμπρη Ελλάδα, η οποία αντιπροσωπεύει το "θαύμα" της αρχαιότητας και το θεμέλιο της σύγχρονης ζωής, συκοφαντήθηκε και δυσφημίστηκε όσο κανείς άλλος στον κόσμο. 

Οι αρχαίοι Έλληνες έγιναν ξαφνικά δουλέμποροι και ο Αλέξανδρος ένας κοινός σφαγέας των λαών. Αυτός είναι ο λόγος που τους έχει γίνει έμμονη ιδέα η Μακεδονία ...Αυτή είναι που συνδέει τον Ελληνισμό με τον Αλέξανδρο και τον Θεό 

Θέλουν να εξασφαλίσουν ότι δεν θα έχουν μπροστά τους την ελληνική αντίσταση σε οποιαδήποτε μορφή κι αν αυτή υπάρξει κι εκδηλωθεί. 

Θέλουν να συντρίψουν τον λαό αυτόν, ο οποίος έδωσε τα πρότυπα των ελεύθερων και σκεπτόμενων ανθρώπων και οι οποίοι δεν παύουν να είναι ευσεβείς - 

Θέλουν να συντρίψουν τον λαό αυτόν, ο οποίος δίδαξε στον κόσμο τη Δημοκρατία ως το μόνο πολίτευμα με το οποίο μπορούν τέτοιοι άνθρωποι να συνυπάρξουν. 

Γι' αυτόν τον λόγο εξευτελίζουν τη σύγχρονη Ελλάδα, αφού προηγουμένως εξευτέλισαν κάθε έννοια Δημοκρατίας. 
Αυτός είναι ο στόχος τους... Να εξευτελίσουν το αιώνιο σύμβολο της αντίστασης απέναντι στη βαρβαρότητα και τον ολοκληρωτισμό...

Το αιώνιο σύμβολο της αμφισβήτησης αυτών, οι οποίοι αυθαίρετα παριστάνουν τους επίγειους θεούς . Γι' αυτόν τον λόγο χαίρονται, που παρουσιάζουν τον πνευματικά πιο παραγωγικό λαό στην ιστορία σαν έναν λαό υπερχρεωμένων τεμπέληδων.

Να είναι όμως σίγουροι ότι δεν πρόκειται να καταφέρουν τον στόχο τους. Δεν το κατάφεραν κάποτε και δεν θα το καταφέρουν ούτε και τώρα. 

Οι βάρβαροι θα νικηθούν ξανά στην Ελλάδα ...γιατί ΕΤΣΙ είναι "γραμμένο"... Όπως επίσης είναι "γραμμένο" ότι στην τελική φάση τού Θεϊκού Σχεδίου θα έχουμε κλάματα κι ανατροπές... Ανατροπές και κλάματα ...

Θα κλάψουν αυτοί, οι οποίοι σήμερα παριστάνουν τους θεούς και γελάνε με τα βάσανα που οι ίδιοι προκαλούν στους ανθρώπους. Οι τοκογλύφοι, οι οποίοι με μόνο προσόν το χρήμα βρέθηκαν "καβάλα" σε "άλογα" εξουσίας…

https://oimos-athina.blogspot.com/