Πως μας ενέταξαν στην ευρωζώνη όταν η κυριότερη προϋπόθεση για να γίνει αυτό είναι μια χώρα να μην έχει υπέρογκο χρέος;

simaia
Στη χώρα  του «πάση θυσία στο ευρώ», το κατοχικό καθεστώς και οι εντεταλμένοι κονδυλοφόροι και τηλεπερσόνες του, επιμένουν στο μεγάλο παραμύθι ότι, το χρέος το κληρονομήσαμε από το παρελθόν. ‘Ότι είμαστε υπεύθυνοι για εθνικό πλιάτσικο και αφού μαζί τα φάγαμε, μαζί πρέπει να πληρώσουμε τώρα τον τεράστιο λογαριασμό.

Έτσι ήρθαν οι δανειστές-αρπακτικά και μας ζητάνε λογαριασμό για τα σπασμένα.

Εκτός από τους αργυρώνητους παπαγαλιστές της τηλεόρασης και των κατοχικών ΜΜΕ, δυστυχώς υπάρχουν ακόμα και απλοί πολίτες που δέχονται ότι, όλοι μαζί εμείς φταίμε για το τεράστιο χρέος που οφείλουμε να πληρώσουμε έστω και με αίμα και δάκρυα. Το πολύ το τηλε-ψέκασμα γαρ…

Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Eurostat και όχι μόνο, καταδεικνύουν ότι, το μεγαλύτερο μέρος του χρέους δημιουργήθηκε μέσα στην ευρωζώνη. Όμως, οι ζαλισμένοι-ψεκασμένοι  πολίτες, αντί να διαβάσουν τις επανειλημμένες σχετικές αναπαραγωγές των επίσημων αυτών στοιχείων, δικές μας και άλλων,  προσφεύγουν στη ευκολία της πολυθρόνας μπροστά στην τηλεόραση των Γκεμπελίσκων, και τελικά δέχονται τα ασύστολα ψέματά τους. «Πες, πες ψέματα όλο και κάτι μένει…..»

Αλλά όσοι υποστηρίζουν ότι το χρέος το κληρονομήσαμε από το παρελθόν, ας απαντήσουν στο απλό όσο και καταλυτικό ερώτημα:

Πως μας ενέταξαν στην ευρωζώνη όταν η κυριότερη προϋπόθεση για να γίνει αυτό, είναι μια χώρα να μην έχει υπέρογκο χρέος; 

Κάποιοι λένε, μα αυτό έγινε γιατί έχουν «μαγειρευτεί» τα στοιχεία. Όμως, ακόμα και αν έγινε κάτι τέτοιο, τότε την ευθύνη έχει η δική τους Goldman Sachs η οποία διαχειρίστηκε την ένταξή μας στην ευρωζώνη και ο επίσης δικός τους Γεωργίου του οποίου την αθωότητα υποστηρίζουν φανατικά και ανενδοίαστα οι Βρυξέλες. Αν «μαγειρεύτηκαν» λοιπόν τα στοιχεία, τότε αυτό έγινε προφανώς με σχέδιο για να μας εγκλωβίσουν στην παγίδα χρέους και να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε.

Αν δεν «μαγειρεύτηκαν» τα στοιχεία, τότε και πάλι προκύπτει ότι μας έβαλαν στην ευρωζώνη για τον ίδιο σκοπό,αφού όπως επισημάνθηκε, οι κανόνες της ευρωζώνης δεν επιτρέπουν την είσοδο μιας χώρας με υπέρογκα χρέη. Ο αναγνώστης διαλέγει όποια αλήθεια από τις δυο πιστεύει.

Η σίγουρη αλήθεια όμως είναι ότι, σήμερα βιώνουμε μια εφιαλτική περίοδο, η οποία οδηγεί τη χώρα στον αφανισμό μέσα στην παγίδα χρέους και την πονηρή ιδεοληψία του «πάση θυσία στο ευρώ». Τα συμπεράσματα δικά σας.odosdrachmis.gr