Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 26

ΞΥΠΝΑΤΕ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!

ΚΟΜΙΣΙΟΝ: ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ !

Από την πρώτη στιγμή που άρχισαν να πλακώνουν αβέρτα «προσφυγάκια» στην χώρα των –πρώην, νυν και αεί!- ανοιχτών συνόρων επί… εθνοσωτηρίου κυβερνήσεως Νουδούλας, επισημάναμε πως δεν ήταν τυχαίο. Και πως ο Κούλης έχει συμφωνήσει με τα «μεγάλα αφεντικά» να κρατήσει τα «προσφυγάκια» στην Ελλάδα, έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων! Βλέπετε, τα «μεγάλα αφεντικά» έκριναν πως μια «δεξιά» κυβέρνηση μπορεί να διαχειριστεί ευκολότερα
ένα τέτοιο ζήτημα, παρά μια αριστερή, που θα συναντούσε σφοδρές αντιδράσεις. Σ’ αυτό βοηθάει αφάνταστα το γεγονός ότι ετέθη εκτός βουλής η Χρυσή Αυγή, οπότε ουσιαστικά δεν υπάρχει «αντίπαλον δέος»!
Σήμερα, για μια ακόμα φορά επιβεβαιωθήκαμε! Έτσι, η εκπρόσωπος της Κομισιόν και αρμόδια για την «μετανάστευση», Νατάσα Μπερτό, αποκάλυψε πως η Κομισιόν «βοηθάει» και θα «βοηθήσει» ακόμα περισσότερο την Ελλάδα, με κάθε τρόπο (και οικονομικά…), προκειμένου να κρατήσει και να απορροφήσει τις μυριάδες που εισβάλλουν επί καθημερινής βάσεως στα νησιά μας!
Ιδού η σχετική δήλωσή της, που δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας ότι όλα είναι συμφωνημένα: 
«Ο μεγάλος αριθμός των αφίξεων στη Λέσβο τις τελευταίες εβδομάδες προσθέτει αναμφίβολα πίεση σ’ ένα σύστημα που ήδη είναι σε οριακό σημείο. Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση και να υποστηρίζουμε τις ελληνικές αρχές, οικονομικά, πολιτικά και επιχειρησιακά. Η Επιτροπή είναι έτοιμη να εξετάσει επιπρόσθετη βοήθεια έκτακτης ανάγκης για την Ελλάδα, σε συνέχεια των μέτρων που ήδη εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση».
Καταλάβατε τώρα πατριώτες, που στις εκλογές ψηφίσατε Νουδούλα για «να μην ξαναβγεί ο Τσίπρας» και αφήσατε εκτός βουλής την Χρυσή Αυγή, τι εθνικό έγκλημα διαπράξατε;

 https://ethnikismos.net