Κυριακή, Σεπτεμβρίου 15

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ! Ο Τσίπρας με κόκκινη βούλα στο μέτωπο στο περίπτερο της Ινδίας [ΦΩΤΟ]

tsipras-periptero-indias
Επίσκεψη στα περίπτερα της 84ης ΔΕΘ πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από πλήθος βουλευτών, στελεχών και φίλων του κόμματος.
Η πρώτη στάση στην καθιερωμένη βόλτα στη ΔΕΘ για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν στο περίπτερο του Ηρακλή, όπου τον υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου,
Φώτης Θέος, και ο ειδικός συνεργάτης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), Αλέξης Αδαμίδης.
Εκεί είχε και μία συζήτηση με οπαδούς του Γηραιού σχετικά με το στάδιο Καυτανζόγλειο, στους οποίους δεσμεύθηκε ότι θα προσπαθήσει να παραμείνει ως έδρα του συλλόγου.
Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το voria.gr, ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε το περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, ενώ κατόπιν βρέθηκε στο σταντ του Άρη, όπου οι ιθύνοντες του συλλόγου τού έκαναν δώρο ένα βιβλίο με την ιστορία του σωματείου.
Επόμενη στάση για τον πρώην πρωθυπουργό ήταν στη Salonica Cannabis Expo. Ενημερώθηκε στο σταντ των ασθενών υπέρ της χρήσης φαρμακευτικής κάνναβης και υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προώθησε το σχετικό νομοσχέδιο.
Λίγο αργότερα ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το περίπτερο 13 της Ινδίας, τιμώμενης χώρας στην εφετινή διοργάνωση, όπου έγινε δεκτός με πανηγυρικό τρόπο από παραδοσιακά μουσικά σχήματα και ινδικούς χορούς.
Μάλιστα, του έβαψαν και μία κόκκινη βούλα στο μέτωπο, το ινδουιστικό «bindi», και του δώρισαν ένα επίχρυσο ομοίωμα ινδικού ελέφαντα. «Αυτό οι παντρεμένες δεν το βάζουν;», αναρωτήθηκε, αστειευόμενος, ο κ. Τσίπρας.
tsipras-deth-voula-metopomakeleio.gr