Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 5

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! ΠΟΙΟΙ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ – ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

exo 3
Δεν είναι τυχαία όλα αυτά που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα με πρωταγωνιστές τους λ@θρομετανάστες.
Ξαφνικά οι λ@θρομετανάστες συντονισμένα και οργανωμένα, (από ποιους άραγε;) ξεκίνησαν με καταλήψεις σε σιδηροδρομικούς σταθμούς και σε δρόμους διαμαρτυρόμενοι γιατί δεν θέλουν να πληρώνουν εισιτήριο όπως τους είχε καλομάθει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε επίσης: «ΡΕ @@@ ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ» – EΛΛΑΔΙΣΤΑΝ 2019: ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ Λ@ΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ! “ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ 150 ΕΥΡΩ» – ΑΓΑΛΜΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΤΡΕΜΑΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ – «ΤΑ ΜΑΤ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΡΑΤΕ;” (ΒΙΝΤΕΟ)
4-18
Κι εδώ ξεκινούν τα πρώτα ερωτήματα, ποιος τους οργανώνει και τους κινητοποιεί όλους αυτούς;
Δείτε επίσης: ΩΡΑ 15:40! ΥΠΟ ΣΤΕΝΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ Η ΧΩΡΑ! «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ» – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑ
Ποιος τους ετοιμάζει τα πανό και τα πλακάτ που είναι γραμμένα σε άψογα Ελληνικά όπως έγινε τις προάλλες στην Μαλακάσα και τους βάζει να κλείνουν τους δρόμους;
IMG_6448
69540852_2478861065490726_6935759952631824384_n
5d6e44a4240000ba0272bd60
Eίναι ερωτήματα που ουσιαστικά απαντώνται από μόνα τους.
Αν πάντως ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίσει την πολιτική Τσίπρα-Μουζάλα σχετικά με την λαθρομετανάστευση, τότε θα χάσει σύντομα την εξουσία, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.
Δείτε επίσης: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΜΠΟΜΠΑ»: ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ; ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ -ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΣΙΠΡΑ-ΜΟΥΖΑΛΑ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Τότε δύο πράγματα μπορεί να συμβούν: ή να τον ρίξει από την εξουσία ή λαϊκή οργή που θα προκύψει από την πλημμύρα των λ@θρομεταναστών που τους απλώνουν σε όλη την χώρα και με τα προβλήματα που αυτή φέρνει, ή να παραδώσει την εξουσία ουσιαστικά από μόνος του, αφού αν συνεχίσει έτσι, κάθε πόλη θα διαθέτει στην κυριολεξία και από ένα τάγμα από δαύτους, έτοιμο ανά πάσα στιγμή να κόψει την χώρα στα δύο και αυτό στην καλύτερη περίπτωση…
Δείτε επίσης: ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΑΜΗΝ! «ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ – ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ»: ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΦΩΤΟ& ΒΙΝΤΕΟ)


makeleio.gr