Έτσι απλά και πονηρά έβαλαν στην ζωή μας τον Γιάνη... λίγους μήνες αργότερα το άλλο φρούτο τον ΚατρούγκαλοΤι συνέβη όταν ένας μικρός λαός αποφάσισε να αποδράσει από την μόνιμη χρεοδουλοπαροικία που ερημοποιεί την χώρα του.
Αυτός είναι ένας πρόλογος του Γιάνη με ένα ''ν'' του Βαρουφάκη.. για το βιβλίο του, που σύσσωμος ο... Βρετανικός τύπος..με επικεφαλής της Guardian..έγραψε ότι είναι ανάμεσα στο 100 καλύτερα βιβλία του αιώνα!!!Πρέπει να είμαστε σε παράκρουση!! Τι πραγματικά καλό έκανε ο Γιάνης για την Ελλάδα το 2015 και όχι μόνο..?
Τον υμνούν αυτοί που τον έφεραν στην Ελλάδα για να βάλει την ταφόπλακα της στο Νταβός το 2015 λίγες μέρες αφότου είχε γίνει υπουργός.Γνώριζε πολύ καλά τι έκανε σε βάρος της χώρας μας την εποχή εκείνη.Αλλά σε έναν λαό που έχει παραδώσει το πνεύμα του και βρίσκετε σε πλήρη αποχαύνωση και κοντή μνήμη μετά από λίγο καιρό μπορείς να λες και να γράφεις ότι θέλεις, ακόμη και να βγάζεις βιβλία.!Να θυμίσω εδώ αν και το έχω γράψει πολλές φορές ο Γιάνης έγινε γνωστός από την εκπομπή του καλοπληρωμένου χαζοπαπαγάλου του ΑΝΤ1 Γιώργου Παπαδάκη στο πρωινάδικο του όταν σχεδόν έβγαινε σε καθημερινή βάση μεσώ skype από την Νέα Υόρκη τον Φεβρουάριο του 2011 ''ως ο καθηγητής που θα μας έδινε τα φώτα του για το τι μέλη γίνεστε στην πατρίδα μας'' αυτά ήταν τα λόγια Παπαδάκη... Έτσι απλά και πονηρά έβαλαν στην ζωή μας τον Γιάνη... λίγους μήνες αργότερα το καλοκαίρι της χρονιάς αυτής άρχισε να κάνει παρέα με το άλλο φρούτο τον Κατρούγκαλο κ.α...έτσι λοιπόν επειδή ο λαός αποφάσισε να αποδράσει μας έστειλαν τον Γιάνη και την υπόλοιπη παρέα του ΣΥΡΙΖΑ.Κοντράτα(συμβόλαια) είναι αυτά της Ε.Ε. και πρέπει να έχουν συνέχεια όπως έχουν και θα έχουν και επί Μητσοτάκη.Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε..!
sibilla-gr-