Κυριακή, Σεπτεμβρίου 8

Τζένιφερ Άνιστον: Αυτό είναι το μόνο σημείο που δεν αφήσει να γεράσει

Τι κι αν έκλεισε τα 50. Η Τζένιφερ Άνιστον δεν γνωρίζει από αριθμούς και κάθε χρόνο αντί να μεγαλώνει, μικραίνει.έγινε 50 ετών μια επέτειος που σχεδόν συνέπεσε με το δεύτερο διαζύγιό της.
Ωστόσο, εκείνη γιόρτασε με ένα τεράστιο πάρτι με τους καλύτερους φίλους της, αλλά και τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ ο οποίος το τελευταίο διάστημα είναι στα καλύτερά του.

Βέβαια, η Άνιστον δεν είναι η τυπική 50άρα. Συνεχίζει να είναι εξίσου εκθαμβωτική ή ακόμη και περισσότερο, ενώ δεν διστάζει να φωτογραφηθεί πλέον ακόμη και γυμνή.
Η διάσημη σταρ, έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο τεύχος Οκτωβρίου του InStyle, όπου μίλησε για την ηλικία της και παρόλο που είπε ότι δεν νιώθει καθόλου διαφορετικά, παραδέχτηκε πως η ιδέα των γκρίζων μαλλιών, την τρομάζει.




«Τα 50 ήταν το πρώτο που σκέφτηκα. Αυτός ο αριθμός. Δεν ξέρω πώς είναι γιατί δεν νιώθω κάποια διαφορά. Πάντως, δεν κλείνουν δρόμοι μόλις κάποιος γίνει 50. Σωματικά νιώθω απίστευτα. Επομένως, είναι παράξενο που πρέπει να συνδέει κάποιος την ηλικία αυτή, με το τέλος». 





Ωστόσο, η Τζένιφερ Άνιστον παραδέχθηκε πως δεν θέλει με τίποτα να βλέπει γκρίζες τρίχες στα μαλλιά της. «Δεν θα πω ψέματα – Δεν θέλω γκρίζα μαλλιά» είπε.
Εξάλλου, η ηθοποιός είναι γνωστό ότι είχε πάντα εμμονή με την άψογη κατάσταση των μαλλιών της, κάτι το οποίο δεν έχει αλλάξει.
Όσο για το μυστικό ομορφιάς της και την άψογη επιδερμίδα της, η ηθοποιός αποκάλυψε πως κληρονόμησε την εμμονή της για την περιποίηση της επιδερμίδας της από την μητέρα της. Όπως εξήγησε:
«Νομίζω ότι φταίει το γεγονός πως η μητέρα μου μου είπε να αρχίσω να κάνω ενυδάτωση από την ηλικία των 15 ετών. Από τότε χρησιμοποιώ ενυδατική και δεν την παραλείπω ποτέ».











.thetoc.gr