Κυριακή, Σεπτεμβρίου 1

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΧΕΙ… ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ

Ξύλινοι άνθρωποι ξύλινα λόγια...
Συνέχεια σε προηγούμενη δήλωσή του, προς τον υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων, που είχε γίνει ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ (στο συνέδριο του Economist, υπό το άγρυπνο βλέμμα του πρεσβευτή – Ύπατου Αρμοστή Πάιατ…), πως «τα πολιτικά ζητήματα που έχουμε μεταξύ μας έχουν επιλυθεί σε μεγάλο βαθμό με τη Συμφωνία των Πρεσπών», έδωσε ο Βαρβιτσιώτης, αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter τις επιστολές που αντάλλαξε με τον αντιπρόεδρο
της κυβέρνησης Ζάεφ Μπουγιάρ Οσμάνι, για να δείξει πως δεν γίνεται μυστική διπλωματία.
Σχολιάζοντας δε την προδοσία των Πρεσπών, ο Βαρβιτσιώτης που είναι καθ’ ύλη αρμόδιος, εφόσον τυγχάνει αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, την χαρακτηρίζει «συμφωνία με ελαττώματα», αλλά ταυτοχρόνως δηλώνει πως «εμείς ελέγχουμε την ορθή εφαρμογή της».
Προκαλώντας τα χλευαστικά συγχαρητήρια των ηττημένων του ΣΥΡΙΖΑ  και πιο συγκεκριμένα του τομεάρχη Εξωτερικών του, Κατρούγκαλου:
«Καλωσορίζουμε την επιστολή την οποία απέστειλε, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών προς τον ομόλογό του της Βόρειας Μακεδονίας για την απαρέγκλιτη τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών και για τη στήριξη της ευρωπαϊκής προοπτικής της γειτονικής χώρας. Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εξηγήσεις του κ. Υπουργού προς όσους είχαν πιστέψει τα όσα δημαγωγικά υποστήριζε προεκλογικά η Νέα Δημοκρατία περί μειοδοσίας σε σχέση με τη συμφωνία».
Έλληνες πατριώτες που προτιμήσατε την ΝΔ από την Χρυσή Αυγή, για «να ακυρώσει την προδοσία των Πρεσπών, είστε υπερήφανοι για τις συνέπειες της ψήφου σας;