Κυριακή, Σεπτεμβρίου 22

Eπενδύσεις στο Mαξίμου, Novartis και Μαφία

imageΑντι να ασχολείστε με το πως να αυνανίζεστε με τα θέματα της Στοάς του Φράγκα που ελέγχει απο τα ΜΜΕ της το πιο επικίνδυνο κομμάτι το πατριωτικό, χωρίς να έχει σχέση με Ελλάδα καλύτερα να αντιληφθείτε πως δουλεύει το σύστημα.
Στην Ελλάδα υποδομές δεν υπάρχουν, το πολίτευμα δεν λειτουργεί, η χώρα δεν υπήρξε ποτέ κράτος και ούτε είχε ποτέ βιομηχανική επανάσταση. Είναι μπορδέλο. Συνεπώς επενδύσεις σοβαρές δεν μπορούν να υπάρξουν. Μόνο αρπαχτές. Τα λαμόγια το ξέρουν και το χρειάζονται. Δεν υπάρχουν εθνικά θέματα. Ολα είναι δικαιολογία. Στους πολέμους σκοτώνονται οι φανατικοί.
Εγώ δεν μίλησα πρώτος για τοπικούς πολέμους; Η CIA που καταγράφει τα πάντα μπορει να το επιβεβαιώσει διαβάζοντας τα αρθρα σε κάποιο backup στο Google. δεν χρειάζεται άδεια…
Για να περάσεις το κόκκινο, να κάνεις την αρπαχτή πρέπει να μιλήσεις με τον επιτελάρχη του project (τους λέτε υπερεργολάβους). Aυτός προωθεί το θέμα ανάλογα με το επίπεδο της “επένδυσης” στο κατάλληλο πρόσωπο.
Λογικό είναι η Novartis και η Siemens να έχουν εμπλακεί με Πρωθυπουργούς και να τους έχουν συναντήσει. Και οι δύο εταιρείες δημιούργησαν διεθνές σκάνδαλο ΕΚΤΟΣ απο την Ελλάδα, όπου η παρακμή, η διαφθορά και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος πάει γόνατο. Δεν χρειάζομαι νομική απόφαση για να πειστώ πως ο Σαμαράς, ο Καραμανλής του Βατοπεδίου και  το Μητσοτακέικο έχουν ανακατευτεί σε δουλίτσες. Αυτοί κάνουν παρέα με μέλη απο Στοές, στις οποίες υπάρχει η ηθική του κέρδους, της αρετής διδάσκεται στα ΜΜΕ για να κοιμούντα τα ζώα.

 https://zcode-gr.blogspot.com