Συμβουλές ζωής από τη Michelle Obama που αξίζει να υιοθετήσετε!

Συμβουλές ζωής από τη Michelle Obama που αξίζει να υιοθετήσετε!
Δικηγόρος, συγγραφέας και υπέρμαχος των μειονοτήτων, η Michelle Obama καταφέρνει μέσα από το βίο της να αποτελεί πρότυπο για τις επόμενες γενιές.
Διαβάστε παρακάτω τις καλύτερες συμβουλές ζωής μέσα από λόγια της ίδιας, που σίγουρα θα έχουν θετικό αντίκτυπο στη δική σας!

Αν κάτι δεν σας ικανοποιεί, αλλάξτε το
Συχνά παρακινεί το πλήθος να ασχολείται ενεργά με πράγματα που γεμίζουν χαρά και πάθος την καθημερινότητά του, να μη συμβιβάζεται σε καταστάσεις που τους πνίγουν και να διεκδικεί ένα μέλλον που επιθυμεί και όχι που του επιβάλλεται. Ξεκινήστε από τα πιο απλά πράγματα, όπως κακές συνήθειες και σταδιακά θα αποβάλλεται κάθε τοξικό στοιχείο της ρουτίνας σας.
Πιστέψτε στον εαυτό σας
«Έχω καθίσει σε κάθε σημαντική συνάντηση που μπορείτε να σκεφθείτε. Από επαγγελματικά meetings μέχρι συνεδριάσεις του ΟΗΕ. Δεν είναι όλοι τόσο έξυπνοι. Πολλοί δεν διατηρούν την ισχυρή θέση τους με την ευφυΐα τους, απλά προσπαθούν να διατηρήσουν τη δύναμή τους», αποκάλυψε σε συνέντευξή της, προτρέποντας τον κόσμο να «αγκαλιάσει» τις ιδέες του και να πιστέψει στον εαυτό του.

Ντυθείτε για να εντυπωσιάσετε τον εαυτό σας
Ο πρώτος και μοναδικός κανόνας που ακολουθεί στο ντύσιμο η κομψή κυρία Obama είναι να επιλέγει ρούχα, μέσα στα οποία αισθάνεται όμορφα. Επιλέξτε κομμάτια που σας δίνουν αυτοπεποίθηση και διατηρήστε μια γκαρνταρόμπα που σας αντιπροσωπεύει. Δεν είναι απαραίτητο να ενστερνίζεστε κάθε πρόταση και τάση της μόδας, αλλά μπορείτε να προσαρμόζετε τα trends στη δική σας αισθητική.

Καταπολεμήστε τους φόβους σας
«Το να ξεπερνάτε τους φόβους ή να μαθαίνετε να δουλεύετε με αυτούς, ώστε να τους αντιμετωπίζετε είναι τα κλειδιά της επιτυχίας και της ωρίμανσης», πιστεύει η Michelle. Μην αφήνετε τα άγχη, τους φόβους και το αίσθημα της αποτυχίας να σας καταβάλουν.

Να έχετε ελπίδα
Οι αλλαγές στο επαγγελματικό επίπεδο είναι μια συνθήκη στην οποία έχει μάθει να ζει. Από τα δικηγορικά έδρανα στην πολιτική κι από εκεί στη συγγραφή βιβλίων. Μέσα από το δικό της παράδειγμα θέλει να αποδείξει πως οι αλλαγές μπορεί να είναι δύσκολες, ακόμα και ψυχοφθόρες, δεν έχουν, όμως, πάντα αρνητικό πρόσημο. Μέσα από τις ομιλίες της φαίνεται η προσπάθειά της να ενημερώσει τον κόσμο για κοινωνικά προβλήματα, τα πραγματικά. Να έχετε, λοιπόν, ελπίδα, να μην τα παρατάτε και να παλεύετε για τις αξίες σας, όπως η κυρία Obama.

Αγαπήστε τον εαυτό σας
«Χρειάζεται χρόνο και προσπάθεια να αγαπήσετε τον εαυτό σας», παραδέχεται. «Πρέπει να αποβάλετε από τη ζωή σας τους τοξικούς ανθρώπους, που δεν σας εκτιμoύν», συμπληρώνει. Αγαπήστε τον εαυτό σας, επαινέστε τον και νιώστε περήφανη για όσα έχετε καταφέρει, αλλά και για τις αποτυχίες που έχετε βιώσει. Ήρθε η ώρα να αγαπήσετε κάθε ατέλεια και προτέρημα του χαρακτήρα σας!

 govastileto.gr