Πέμπτη, Οκτωβρίου 3

ΟΥΑΟΥ! ΟΙ… ΣΚΛΗΡΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΜΙΛΗΣΑΝ: ΘΑ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ 1 ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 11!

Επιτέλους, σήμερα μίλησαν οι… σκληροί «εθνικόφρονες» της Νουδούλας για το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα!
Έτσι, ο μεν Μπουμπούκος, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ 1, είπε αρχικά πως… δεν υπάρχει καμμία δυνατότητα αποτροπής της εισβολής (ο Σαλβίνι πως το κατάφερνε και μάλιστα αναιμάκτως, ωρέ υπερσούπερντούπερ εθνικόφρονα;):
«τα λεγόμενα push-backs, δηλαδή το να εμποδίσεις μία βάρκα να έρθει βάζοντας μπροστά μία βάρκα δική σου, απαγορεύεται ρητώς από το διεθνές δίκαιο. Push – backs δεν γίνονται».
Έταξε όμως «μαζικές απελάσεις». Όχι για φέτος, αλλά για του…
χρόνου:
«Μέσα στο 2020 θα αρχίσουν επιτέλους οι μαζικές απελάσεις στην Τουρκία».
Μία από τα ίδια έταξε και ο… Μάκαρος (ο Βορίδης ντε!), μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha. Όπως είπε, η συντριπτική πλειοψηφία των εισβολέων είναι «παράνομοι μετανάστες» κι όχι πρόσφυγες και «πρέπει να επαναπατρίζονται».
Μας δουλεύουν ψιλό γαζί και τα δύο… μπουμπούκια της «εθνικοφροσύνης»! Διότι, όπως προβλέπει το λεγόμενο «σχέδιο Χρυσοχοΐδη» (που είναι στην πραγματικότητα «σχέδιο Κούλη Μητσοτάκη»…), μέσα στο 2020 ο στόχος είναι να γίνουν 10.000 απελάσεις.
Όμως, περίπου τόσοι είναι οι λαθρομετανάστες που εισβάλλουν στην Ελλάδα μέσα σ’ έναν μήνα, από τότε που έγινε ο Κούλης πρωθυπουργός και οι Μπουμπουκοβορίδηδες υπουργάρες. Για παράδειγμα –σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία- μόνο τον Αύγουστο μας… προτίμησαν 8.500 «προσφυγάκια»! Άρα, σύμφωνα με το σχέδιο Κούλη, θα απελαύνονται τα «προσφυγάκια» που θα μας… προτιμούν τον ένα μήνα του χρόνου και θα μένουν εδώ τα «προσφυγάκια» που μας… προτιμούν τους υπόλοιπους έντεκα μήνες του χρόνου!
Τόσο καλά!     

 ethnikismos.net