Πέμπτη, Οκτωβρίου 10

Baywatch αλά Bianca Gascoigne



Η Bianca Gascoigne είμαι μοντέλο από τη Βρετανία και έγινε γνωστή από το τηλεοπτικό ριάλιτι σόου Big Brother. Με την σέξι εμφάνισή της, έκανε τα φλας να πέφτουν πάνω της και οι παπαράτσι να μην σταματούν να την φωτογραφίζουν.

Τη δική της εκδοχή του…
Baywatch, «παρουσίασε» η εκρηκτική κόρη του άλλοτε διεθνούς άσου της Εθνικής Αγγλίας Paul Gascoigne. Η πληθωρική Bianca εμφανίστηκε στην παραλία της Τενερίφης φορώντας πολλά σούπερ σέξι μπικίνι, παίζοντας με τη θάλασσα, τον ήλιο και τον φακό της κάμερας. Η τηλεπερσόνα, που έγινε πασίγνωστη μέσω του Big Brother και των προσόντων της ανέβασε το θερμόμετρο στην ισπανική παραλία στα ύψη.
Η πανέμορφη γυναίκα άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα και δεν δίστασε να βουτήξει στη θάλασσα και να βραχεί. Εκεί που το… τερμάτισε, ήταν όταν αγόρασε ένα παγωτό χωνάκι, το οποίο περιέφερε δεξιά-αριστερά, μέχρι που κάθισε στην ξαπλώστρα της, προκειμένου να απολαύσει τον στην Ισπανία.
Εμείς επιλέξαμε μερικές φωτογραφίες από τον λογαριασμό της στο Instagram, μαζί με κάποιες από την φωτογράφιση, και σας την παρουσιάζουμε:






ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει γυμνή στο κρεβάτι της




Protothema.gr