ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ΑΧΡΕΙΟΙ.!

Κανένας συμβιβασμός, κανένας συναισθηματισμός, κανένα έλεος προς αυτούς που εξαλείφουν το Έθνος μας.

Γίναμε λαός και έθνος ανάδελφον...
Λυπόμαστε τους αυριανούς δολοφόνους, βιαστές και αφανιστές της Πατρίδας μας και αδιαφορούμε για τους συμπατριώτες μας...
ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΑΘΟΥΜΕ!Καλλιόπη Σουφλή
Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Βλέποντας αυτές τις εικόνες, εξαθλιωμένους Έλληνες να μην έχουν ούτε χαρτοκούτια για να σκεπαστούν, γεμίζεις από οργή και θυμό για την εκάστοτε κυβέρνηση που δεν νοιάζεται για τους πολίτες της , αλλά νοιάζεται και τρέχει να στεγάσει να ταΐσει να φροντίσει και να χρηματοδοτήσει όλους τους λαθροεποίκους που η ίδια έχει καλέσει και φέρει στην χώρα των Ελλήνων.


Υπάρχει μια τεράστια ανατροπή , και προσπαθούν να εξαλείψουν το Έθνος.

Όχι μόνο εδώ στην Ελλάδα , αλλά παγκόσμια γίνεται μια τεράστια προσπάθεια να εξαλειφθούν τα Έθνη...και κυρίως το πρώτο Έθνος πάνω στον πλανήτη το ελληνικό.

Υπάρχουν βέβαια κάποιοι πολιτικοί στα διάφορα κράτη που προσπαθούν να μιλήσουν, να αντιδράσουν, αλλά οι περισσότεροι είναι τύπου Σόρρος .


Να θυμηθούμε εδώ τον Αισχύλο...στην τραγωδία του "Πέρσες" περιγράφει πολλά και διάφορα για τον πόλεμο που έγινε ανάμεσα σε αυτούς και στους Έλληνες.

Ενώ αναφέρει αρκετά ονόματα Περσών, δεν αναφέρει κανένα όνομα Ελλήνων, ούτε πολιτικούς, ούτε στρατηγούς , ούτε στρατιώτες.

Το μήνυμα που ήθελε να μας περάσει είναι ένα....ότι κατάφεραν οι Έλληνες, το κατάφεραν επειδή ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.

Το παγκόσμιο σύστημα όμως δεν μας θέλει ως Έθνος , μας θέλει ατομικιστές....να νοιαζόμαστε μόνο για την πάρτη μας, να ψηφίζουμε μόνο για την πάρτη μας, και να ζούμε μόνο για την πάρτη μας.


Το Έθνος είναι επικίνδυνο για αυτούς....διότι δίνει ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Δίνει σκεπτόμενους ανθρώπους που νοιάζονται για ένα ευρύτερο σύνολο, και όχι μόνο για την πάρτη τους.

Στα Έθνη δεν υπάρχουν άμυαλοι άνθρωποι, δίχως γνώση...διότι το ίδιο το Έθνος φροντίζει για να έχει μορφωμένους και με γνώση πολίτες.

Μόρφωση όμως δεν σημαίνει η συσσώρευση πτυχίων, μορφωμένος πολίτης είναι αυτός που τα έργα του, οι πράξεις του έχουν μορφή, δεν είναι άμορφα.

Για αυτό φροντίζουν να "ευνουχίζουν" τα Έθνη...εξαθλιώνοντας τον ντόπιο πληθυσμό, και να τα "μπολιάζουν" με άλλα "εξωτικά είδη",φέρνοντας αλλόφυλους για μόνιμη εγκατάσταση.
Για αυτό βλέπουμε οι λαθροέποικοι με τα ακριβά smartphone τους και τα επώνυμα ρούχα τους καλοπερνάνε στα hot spots, υπό την προστασία του ελλαδικού "κράτους" το οποίο τους παραχωρεί τα πάντα μέχρι και τον στρατό του τον οποίο τον κατήντησε "φιλιππινέζα" των ξένων , αταυτοποίητων, "παραθεριστών".


Κανένας συμβιβασμός, κανένας συναισθηματισμός, κανένα έλεος προς αυτούς που εξαλείφουν το Έθνος μας.

αττικα νεα
Πηγή

«Πάρτι» στο Αιγαίο από τους παράνομους μετανάστες: Κύματα Κονγκολέζων, Σομαλών, Αφγανών αποβιβάζονται κατά εκατοντάδες!
Πάρτι στο Αιγαίο από εκατοντάδες αλλοδαπούς οι οποίοι καθημερινά παραβιάζουν τα εθνικά χωρικά ύδατα κατά το δοκούν και αποβιβάζονται στις ελληνικές ακτές, όπως θέλουν.

Στη Λέσβο σήμερα ζουν περίπου 15.000 αλλοδαποί όλοι τους βέβαια αιτούμενοι ασύλου!
Η πλειοψηφία τους είναι από το Αφγανιστάν (70%) τη Συρία (12%), τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (4%) και τη Σομαλία (4%).
Παράλληλα υπάρχουν Αλγερινοί, Μαροκινοί, Τυνήσιοι, Πακιστανοί, Μπαγκλαντεσιανοί, Ινδοί, Ιρακινοί, ενώ συνολικά εκτιμάται ότι στη χώρα εισέρχονται πολίτες από περίπου 80 χώρες.