Τρίτη, Οκτωβρίου 8

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Δεν κάνω τηλεόραση γιατί οι σκηνοθέτες μου κόλλησαν τη ρετσινιά του…» (ΒΙΝΤΕΟ)

cd6b0712f014f5a7283d279b489d76c6_xl
Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο οποίος αποκάλυψε και τον καβγά που έκανε κάποτε σε τηλεοπτικό στούντιο στη Θεσσαλονίκη.
«Την κόρη μου τη βλέπω μία από τους 25 ηθοποιούς που παίζουν. Δεν είμαι η κουκουβάγια με το… κουκουβαγιάκι. Ήταν τρία χρόνια στη σχολή υποκριτικής και πήγα να την δω μόνο στις εξετάσεις. Γιατί μόνο του Κωνσταντίνου υπάρχει; Υπάρχει και η κόρη του Αθερίδη, η κόρη του Μουστάκα.
Η κόρη μου δεν θέλει καμία απολύτως βοήθεια από μένα, θέλει να τα βγάλει πέρα μόνη της. Ο γιος μου είναι σπουδαίος πιανίστας, είναι ταλαντούχο παιδί.
Είχα θέσει σαν όρο στις συνεντεύξεις μου να μη μιλάω για την οικογένειά μου, αυτά είναι προσωπικά δεδομένα. Μια φορά έκανα έναν καβγά και από τότε τελείωσαν τα πράγματα. Είχα δώσει μια συνέντευξη στη Θεσσαλονίκη και ξαφνικά λέει “τώρα θα σας δείξουμε και τη ζωή του Κωνσταντίνου” και άρχισαν… ποια είχα παντρευτεί, ποια δεν είχα παντρευτεί, τα παιδιά μου κλπ… Με έπιασε κόλπος, λέω “τι είναι αυτά τα πράγματα; Σας έχω επιτρέψει εγώ να τα δείξετε;”.
Άλλο βιβλίο δεν ξέρω αν θα γράψω. Έγραψα ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο, δεν μπορώ να πω ότι πούλησε ιδιαίτερα. Έχω να κάνω πολλά χρόνια τηλεόραση γιατί οι σκηνοθέτες μου κόλλησαν τη ρετσινιά του μεγάλου ανθρώπου», είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.