Κώστας Καραμανλής: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τα παιδιά του στο Ηρώδειο (ΦΩΤΟ)

Στο Ηρώδειο βρέθηκε ο Κώστας Καραμανλής μαζί με τα δύο παιδιά του, την Αλίκη και τον Αλέξανδρο.

Δεκαέξι χρόνια μετά τη γέννησή τους και, όντας πλέον έφηβοι, τα δύο παιδιά συνόδευσαν τον πατέρα τους στο Ηρώδειο θέατρο, όπου απήλαυσαν τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου και ο φωτογραφικός φακός του τlife απαθανάτισε την όμορφη οικογένεια.

 Ο Κώστας Καραμανλής και ο Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκαν τυχαία στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Ηρώδειο, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Μετά από δέκα χρόνια, αφότου το ΠΑΣΟΚ είχε κερδίσει τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές, που είχαν γίνει στις 4 Οκτωβρίου του 2009, και έριξε την κυβέρνηση Καραμανλή, οι δύο αντίπαλοι συναντήθηκαν ξανά. Ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε στη συναυλία μαζί με την κόρη του και μόλις είδε τον Κώστα Καραμανλή, έσπευσε να τον χαιρετίσει. Ο Κώστας Καραμανλής που καθόταν στις πρώτες θέσεις μαζί με τα δύο του παιδιά, του έδωσε κι εκείνος το χέρι του, για να τον χαιρετίσει.
Πάνε 16 χρόνια από τότε που η Νατάσα Παζαΐτη και ο Κώστας Καραμανλής απέκτησαν τα δίδυμα παιδιά τους. Ο Αλέξανδρος και η Αλίκη γεννήθηκαν το 2003, με τον πατέρα τους ένα χρόνο μετά να αναλαμβάνει καθήκοντα ως πρωθυπουργός της χώρας. Τα δυο του αγγελούδια ήταν πάντα το γούρι του και όχι άδικα. Τα δυο παιδιά όμως μεγάλωσαν και τώρα πια συνοδεύουν τους διάσημους γονείς τους σε κοσμικές εκδηλώσεις. Τον Αλέξανδρο Καραμανλή τον έχουμε δει αρκετές φορές να συνοδεύει την μητέρα του σε εκδηλώσεις, αλλά η Αλίκη φαίνεται ότι είναι πιο διακριτική και δεν εμφανίζεται στα φώτα.  Πρόσφατα, η Νατάσα Παζαΐτη πόζαρε χαμογελώντας στον φακό και με τον γιο της Αλέξανδρο, στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ. Και τώρα ο Αλέξανδρος και η Αλίκη συνόδευσαν τον διάσημο μπαμπά τους στο Ηρώδειο, όπου απόλαυσαν τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου.
Καραμανλής – Παπανδρέου: Συνάντηση στο Ηρώδειο, φωτο από NDP
.
alphafreepress.gr/