Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΧΘΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ: "ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΜΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ. ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΩ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ. ΖΗΤΩ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ".

ΚΟΥΛΗΣ  ΤΗΣ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΤΟΥ  ΣΟΡΟΣ:  "ΘΑ  ΛΥΣΟΥΜΕ  ΤΟ  ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ  ΚΑΙ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ".  ΤΙ  ΚΑΤΑΡΑ  ΕΠΕΣΕ  ΣΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ.  Η  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  ΑΔΙΑΚΟΠΑ  ΚΑΙ  ΜΕ  ΤΟΝ  ΚΟΥΛΗ.

ΠΟΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ;

ΕΙΝΑΙ  Ο  ΚΟΥΛΗΣ  ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ  ΤΗΣ  ΜΙΤ;
Καταχειροκροτούμενος  από  τους  βουλευτές  της  Ν.Δ.  ο  Κούλης  δήλωσε  «υπερήφανος»  που  η  Ελληνική  κοινωνία  μετατρέπεται  σε  «πολυπολιτισμική»,  ενώ  επεσήμανε  την  συμβολή  των  μεταναστών  στην  «επίλυση»  του  δημογραφικού  προβλήματος.

Στα μεγάλα  διεθνή  και  εσωτερικά  προβλήματα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ομονοούν, εξ ου και η δυσκολία των μεν να αντιπολιτευτούν τους δε.
Η Ελλάδα του  Κούλη  και  του  προδότη  είναι ο ευπειθέστερος καρπαζοεισπράκτορας της περιοχής.  Η σημερινή αμερικανική ηγεσία, όπως και όλες οι προηγούμενες, αντιμετωπίζει με δέος τους δύστροπους γείτονες και με συγκατάβαση τους άκρως προβλέψιμους Ελληνες πολιτικούς που κάνουν  επικύψεις για να εισπράξουν ένα φιλικό «ταπ-ταπ» στη πλάτη.  Τόσο με το ΣΥΡΙΖΑ, όσο και με τη ΝΔ, η Ελλάδα δεν έχει δική της εξωτερική και αμυντική πολιτική: αυτές υπαγορεύονται από την Ουάσινγκτον, σε βαθμό που είχαμε να δούμε από την εποχή της χούντας.
Μέσα από τις πολύπλευρες εξαρτήσεις --συχνά και σε προσωπικό επίπεδο-- του πολιτικού, δημοσιογραφικού και ακαδημαϊκού κατεστημένου, η Ελλάδα όχι μόνο δεν έχει δική της φωνή στο σύγχρονο κόσμο, αλλά επιπλέον επιχαίρει γι' αυτό.  Οι ιουδαίοι «σύμμαχοι» του Κούλη και του προδότη - γιατί όπως γνωρίζουμε  όλοι,  έχουμε επίσημη πολιτική και στρατιωτική συμμαχία με το Ισραήλ - έχουν περιφράξει την χώρα τους με ένα απέραντο ισχυρότατο φράχτη, όποιος τολμήσει να τον πλησιάσει τον πυροβολούν και τον σκοτώνουν σαν σκυλί, από το 2009 έχουν δώσει άσυλο σε 4 - ναι τέσσερις - πρόσφυγες, έχουν 200 ατομικές βόμβες, βιολογικά και χημικά όπλα, εξαιρετικό στρατό και τέλεια ΠΑΙΔΕΙΑ.
Ο Κούλης και ο προδότης, αφού συμμάχησαν μ’ αυτό το κράτος, άρα βρίσκουν ότι μοιάζουμε για να κάνουμε συμμαχία, γιατί δεν εφαρμόζουν όσα πράττει αυτό το κράτος στο εσωτερικό του, αφού είναι σύμμαχός μας;
Γιατί εδώ οι πολιτικοί μας προωθούν την γενοκτονία των Ελλήνων με τους λαθρομετανάστες, την (α)παιδεία, την υπογεννητικότητα, τον αφοπλισμό;


 Κ.Μητσοτάκης: "Είμαι υπερήφανος όταν βλέπω την κοινωνία που μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική σιγά - σιγά.

 

 ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ : «ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ. ΑΝ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΩ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ».

 

ΤΟ  ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ  ΣΕ  ΙΟΥΔΑΪΚΟ  ΣΥΝΕΔΡΙΟ  Ο  ΙΟΥΔΑΣ.  

ΤΙ  ΨΑΧΝΟΥΜΕ;

 

 

 

 

 

Ο Πιουριφόυ αγαλλιάζει εκεί "ψηλά" - Την Ελλάδα συμφέρει ένα "ειρηνικό συνεχές"
Στα μεγάλα  διεθνή  και  εσωτερικά   προβλήματα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ομονοούν, εξ ου και η δυσκολία των μεν να αντιπολιτευτούν τους δε.
Μια από τις πλέον χαρακτηριστικές εκδοχές αυτής της συνθήκης είναι η ολόθερμη αποδοχή της εξάρτησης από τις ΗΠΑ και της μετατροπής της Ελλάδας σε προκεχωρημένο φυλάκιο των αμερικανικών συμφερόντων στην Ανατολική Μεσόγειο. Για να τα θέσουμε απλά, τόσο με το ΣΥΡΙΖΑ, όσο και με τη ΝΔ, η Ελλάδα δεν έχει δική της εξωτερική και αμυντική πολιτική: αυτές υπαγορεύονται από την Ουάσινγκτον, σε βαθμό που είχαμε να δούμε από την εποχή της χούντας.
Μέσα από τις πολύπλευρες εξαρτήσεις --συχνά και σε προσωπικό επίπεδο-- του πολιτικού, δημοσιογραφικού και ακαδημαϊκού κατεστημένου, η Ελλάδα όχι μόνο δεν έχει δική της φωνή στο σύγχρονο κόσμο, αλλά επιπλέον επιχαίρει γι' αυτό. Αυτή είναι και η πλέον επικίνδυνη διάσταση. Είναι άλλο πράγμα να αναγνωρίζεις τους περιορισμούς, λόγω του διεθνούς συσχετισμού ισχύος, στη διαμόρφωση της δικής σου πολιτικής ως κράτους, ή και την ανάγκη στενότερης συμμαχίας με κάποιες εκ των ισχυροτέρων παγκοσμίως δυνάμεων, και εντελώς διαφορετικό να μην έχεις δική σου πολιτική. Η χώρα βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία.
Η διαπραγμάτευση για τη νέα αμυντική συμφωνία ΗΠΑ-Ελλάδας έγινε με διπλή ιδεολογική κάλυψη. Από τη μια πλευρά η δήθεν διεθνιστική και αντιεθνικιστική "Αριστερά" του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θεωρεί πως οποιαδήποτε εθνικοανεξαρτησιακή, αντιιμπεριαλιστική φωνή είναι εθνικιστική και παρωχημένη, ότι παραπέμπει στην παλαιά εθνικοφροσύνη. Από την άλλη η παραδοσιακή Δεξιά, η οποία δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της με τον εκάστοτε "εσωτερικό εχθρό", αλλά εξασκείται σε γονυκλισίες προς το μεγάλο πάτρωνα από το εξωτερικό.
Πρόκειται για δήλωση υποτέλειας στην πραγματικότητα και όχι για συμφωνία. Οι ΗΠΑ παίρνουν βάσεις όπου θέλουν, χωρίς κανέναν έλεγχο για το πώς θα τις χρησιμοποιούν, χωρίς καμία δέσμευση για παραχώρηση στρατιωτικής βοήθειας, για στρατιωτική συνδρομή σε περίπτωση επίθεσης από άλλη χώρα, ή για μεταφορά τεχνογνωσίας. Η Ελλάδα, όμως, μετατρέπεται εν δυνάμει σε τμήμα των επιθετικών εκστρατειών τους στην περιοχή.


Διαβάστε τη συνέχεια στο slpress.gr


Που οφείλεται η ασυλία του Τραμπ στον Ερντογάν: Γιατί η Ελλάδα χάνει πάντα στα σημεία;

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΡΒΑΛΙΑ    


8/10/19


Η σημερινή αμερικανική ηγεσία, όπως και όλες οι προηγούμενες, αντιμετωπίζει με δέος τους δύστροπους γείτονες και με συγκατάβαση τους άκρως προβλέψιμους Ελληνες πολιτικούς που κάνουν  επικύψεις για να εισπράξουν ένα φιλικό «ταπ-ταπ» στη πλάτη.

Είναι εφιαλτική η σύγκριση της «θέσης ισχύος», με την οποία διαπραγματεύεται ο Ερντογάν σε σχέση με την ανήμπορη Ελλάδα, ο πρωθυπουργός της οποίας δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ούτε μια συνάντηση «στο πόδι» με τον Ντοναλντ Τράμπ.
Ο Ερντογάν με ένα απλό τηλέφωνο, ανακοινώνει την απόφαση του να εισβάλει στην Βόρειο Συρία και οι Αμερικανοί όχι μόνο του δίνουν το πράσινο φώς, αλλά του…αδειάζουν και την γωνιά, εγκαταλείποντας στην τύχη τους γενναίους Κούρδους, μέχρι χθες συμμάχους τους.

Την ίδια ώρα ο Σουλτάνος μπορεί να προμηθεύεται ρωσικά οπλικά συστήματα προηγμένης τεχνολογίας, να κλείνει το μάτι στο Ιράν, να απειλεί την Αίγυπτο και την Σαουδική Αραβία, να σκυλοκαυγαδίζει με το Ισραήλ και γενικά να κάνει ότι μπορεί για να μπει στο μάτι του Λευκού Οίκου, χωρίς καμία απολύτως συνέπεια.

·                     Έχει αποσπάσει μια ιδιότυπη ασυλία η Τουρκία και ασφαλώς δεν πρόκειται να την απολέσει αν μία ωραία μέρα στραφεί εναντίον της Ελλάδας. Το συγχωροχάρτι διαρκείας στον Ερντογάν δίνεται επειδή ο ίδιος, σε πλήρη αντίθεση με τους ψοφοδεείς και οσφυοκάμπτες Έλληνες πολιτικούς διαφημίζει πειστικά την(σ.σ. υπερτιμημένη) στρατιωτική του ισχύ, αλλά κυρίως την αποφασιστικότητα να κάνει χρήση της για να προασπίσει τα συμφέροντα της χώρας του.
Στον αντίποδα η σημερινή ελληνική κυβέρνηση, στα χνάρια της προηγούμενης, έχει επιδοθεί σε ένα ατελείωτο λιβάνισμα των Αμερικανών, προσφέροντας γη και ύδωρ, εις αντάλλαγμα, όχι στρατιωτικών εγγυήσεων, αλλά…μελλοντικών επενδύσεων, όπως ίσως αυτή η γουστόζικη που επιχειρήθηκε με την Εθνική Ασφαλιστική.

Κανείς δεν έχει αντίρρηση να δώσει η χώρα μας πρόσθετες βάσεις στην αμερικανική υπερδύναμη, αλλά υπό την προυπόθεση ότι θα πάρουμε κάτι χειροπιαστό σε αντιστάθμισμα. Προηγμένα οπλικά συστήματα, σαφείς εγγυήσεις εδαφικής ακεραιοτήτας των νησιών, γενναία χρηματική βοήθεια με ευνοικούς όρους ή έναν συνδυασμό από αυτά. Όχι…αόριστες υποσχέσεις και τάξιμο μελλοντικών ιδιωτικών επενδύσεων!

·                     Η στρατιωτική εξυπηρέτηση των Αμερικάνων έχει κόστος. Διαλύει κάθε ελπίδα στρατηγικής συνεννόησης με τον Πούτιν και μας βάζει απέναντι με χώρες με τις οποίες οι ΗΠΑ έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς. Και όταν βεβαίως αυτή η εξυπηρέτηση δίνεται αβίαστα, χωρίς όρους και ανταλλάγματα, εμπεδώνει την αντίληψη ότι η Ελλάδα είναι ο ευπειθέστερος καρπαζοεισπράκτορας της περιοχής.
Στον αντίποδα η ασύδοτη Τουρκία κάνει καθημερινή επίδειξη μαγκιάς. Αγοράζει πυραύλους από τους Ρώσους και αξιώνει αεροπλάνα από τους Αμερικανούς. Καταρρίπτει ρωσικά μαχητικά, αλλά είναι στα…μέλια με τον Πούτιν. Μεθαύριο θα μπουκάρει στη Συρία, υποκαθιστώντας την στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ και θα «απελευθερώσει» χιλιάδες τζιχαντιστές αιχμαλώτους από τα χέρια των Κούρδων(ξέρετε βέβαια που θα τους στείλει, ε;).

Με αυτά τα δεδομένα υπάρχει ακόμη σοβαρός άνθρωπος που να πιστεύει ότι σε περίπτωση ελληνοτουρκικής σύρραξης θα μας σώσει…ο 6ος στόλος;

Διαβάστε τη συνέχεια στο
 hellasjournal.com


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

http://autochthonesellhnes.blogspot.com