Τετάρτη, Οκτωβρίου 2

Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Στους καιρούς τούς πολεμικούς παλαιών ηρωικών χρόνων υπήρχαν εφιάλτες και κερκόπορτες, μα και πολεμιστές τιμωροί για την Τιμή τής Πατρίδος. Στους εφιαλτικούς καιρούς τού νεοταξισμού και των μνημονίων, οι εφιάλτες είναι κρατικοί διαχειριστές τής προδοσίας και οι εχθρικοί στρατοί καταλαμβάνουν το κάστρο ειρηνικά ως λαθροεισβολείς νόμιμοι!

Ο δούρειος ίππος που είχε φτιάξει ο Οδυσσέας ήταν το όχημα που έφερε τον στρατό των Αχαιών εντός των τειχών τής πολιορκημένης Τροίας. Οι λαθρομετανάστες είναι ο δούρειος ίππος που φέρανε μέσα στα τείχη τής οικονομικά κατακτηθείσης Ελλάδος οι ίδιοι οι πολιτικοί εξουσιαστές και οι σύμμαχοι αυτών. Και τώρα οι προστάτες τάχα των Ελλήνων φέρνουν στις πλάτες μας τον μηχανισμό τού βιολογικού αφανισμού μας.
Το διεθνές δίκαιο περιγράφει με σαφήνεια το χαρακτήρα των νομίμων μεταναστών και προσφύγων. Νόμιμοι μετανάστες είναι αυτοί που καλούνται από τη χώρα υποδοχής για την κάλυψη εργασιακών κενών. Νόμιμοι πρόσφυγες είναι αυτοί που προέρχονται από χώρες στις οποίες διατρέχουν κίνδυνο ζωής λόγω εσωτερικών ή εξωτερικών πολεμικών ταραχών. Όλοι οι άλλοι, όπως αυτοί που έχουν σταλεί από τούς σταυρωτήδες νεοταξίτες στην Ελλάδα, είναι λαθρομετανάστες που απομακρύνονται άμεσα από τα κυρίαρχα εθνικά κράτη.
Στην Ελλάδα οι ασυλίες τής εθνικής κυριαρχίας έχουν δοθεί στα χέρια των οικονομικών εισβολέων και διεθνών τοκογλύφων. Οι παραγωγικοί πόροι έχουν κατασχεθεί υπέρ ενός λογιστικά ανύπαρκτου «εθνικού» χρέους. Οι κυβερνητικές αποφάσεις και οι εξουσιαστικές ενέργειες ασκούνται από τούς λεγομένους αλλοδαπούς «θεσμούς». Η Ελλάς είναι η δεύτερη πιο χρεωμένη παγκοσμίως χώρα που μαστίζεται από δημογραφικό μαρασμό, όταν τα ελληνικά χέρια αντικαθίστανται από λαθρομετανάστες.
Οι ψευτοευρωπαίοι εταίροι τού ψευτορωμέϊκου αποφάσισαν ότι το πληθυσμιακό πρόβλημα τής Ελλάδος θα το λύσουν παράνομα ξένα χέρια. Ξένα χέρια στην εξουσία, ξένα χέρια και στην κοινωνία. Παράνομοι κατακτητές με τα χαρτιά στην εξουσία. Παράνομοι διαρρήκτες στον κοινωνικό ιστό τής Ελλάδος. Έτσι λοιπόν, βγήκαν οι εκπρόσωποι τής Ευρωπαϊκής Ένωσης και τής Ευρωπαϊκής Επιτροπής και μάς είπαν ότι θα δώσουν χρήματα στους προδότες πολιτικούς για να απορροφήσει η Ελλάς την λαθραία εισαγωγή τού βιολογικού της θανάτου.
Η εκπρόσωπος τής Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αρμόδια για την «μετανάστευση» Νατάσα Μπερτό είπε ότι «ο μεγάλος αριθμός των αφίξεων στη Λέσβο τις τελευταίες εβδομάδες προσθέτει αναμφίβολα πίεση σ’ ένα σύστημα που ήδη είναι σε οριακό σημείο». Μάς λέει ωμά ότι θέλει να στηρίξει τούς ψευτορωμιούς πολιτικούς και το κατοχικό καθεστώς τους. Συνεχίζουμε, λέει η Μπερτό, να παρακολουθούμε την κατάσταση και να υποστηρίζουμε τις ελληνικές αρχές, οικονομικά, πολιτικά και επιχειρησιακά. Έχουμε λοιπόν την ομολογία ότι οι θεσμικοί εκφραστές τής αστικής δημοκρατίας και οι ψευτοευρωπαίοι, μαζί με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις τους, λειτουργούν ως χρηματοδότες των λαθροεισβολέων.
Δεν έχουμε λοιπόν εταίρους, αλλά νταβατζήδες. Οι δε λαθροεισβολείς κάνουν παράνομο εμπόριο αγαθών, ανθρώπων και ναρκωτικών, πλην όμως λαμβάνουν χρήμα, στέγη, υγειονομικές παροχές και κοινωνικά επιδόματα σε μια κοινωνία που δεν τούς ανήκει. Ο Γερμανός υπουργός εξωτερικών Ζεεχόφερ μάς προλόγισε ένα σύστημα «ελαστικής» αλληλεγγύης» στο οποίο οι ευρωπαϊκές χώρες που διαθέτουν εθνική κυριαρχία δεν θα βαστούν τούς λαθροεισβολείς και θα πληρώνουν τη σκλαβωμένη Ελλάδα, προκειμένου να αναλάβει αυτή τα κερατιάτικα. Με τη «βοήθεια» να δίδεται σε είδος, εξοπλισμό, τοποτηρητές και χρήμα.
Ο αρμόδιος ελληνόφωνος αναπληρωτής υπουργός για την δήθεν προστασία τού πολίτη και την λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα Κουμουτσάκος συμμετείχε σε διεθνές συνέδριο και μάλιστα σε κλειστή συζήτηση στρογγυλής τραπέζης. Θέμα συζήτησης ήταν «οι διεθνείς διαστάσεις τού προσφυγικού και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα».
Έχουμε σαφή εφαρμογή τού σχεδίου τού σιωνιστή Goodenhove Kallergi για την διοχέτευση ασιανών και αφρικανών στην Ευρώπη, με στόχο την δημιουργία ενός παγκόσμιου τύπου ανθρώπου. Εδώ έχουμε δύο ξεκάθαρες παραδοχές των σιωνιστών παγκοσμιοποιητών. Πρώτον, το δήθεν προσφυγικό χρησιμοποιείται για την εθνοφυλετική αλλοίωση των ευρωπαϊκών λαών και δεύτερον, ότι ο κυρίαρχος στόχος των προαιώνιων εχθρών Θεού και Ανθρώπου είναι ο Αποστολικός Στυλοβάτης τής Θείας Νομοτέλειας Ελληνισμός.
Τα εθνικά μας συμπεράσματα είναι σαφέστατα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα φαινόμενο εξόφθαλμης παρανομίας, ένα φαινόμενο καθαρής κρατικής αυθαιρεσίας με την συνδρομή μιας διεθνούς συνομωσίας. Το λαθρεμπόριο ανθρώπων που προέρχονται από τον ισλαμικό κόσμο τής βίας για την εξάπλωση τής ψευτοθρησκείας τους εισέρχεται δίχως καν να τεθεί σε δημοψήφισμα η αποδοχή τής κοινωνικής αλλοίωσης από τούς Έλληνες, στους οποίους λέγεται ψευδώς πως πρόκειται για την είσοδο «ευπαθών» ανθρώπων. Διότι κι αν ακόμη επρόκειτο για νόμιμο φαινόμενο, από απόψεως μείζονος εθνικού λόγου ασφάλειας έπρεπε να τεθεί στην κρίση τού λαού.
Η Ελλάς έχει πολλούς λόγους να αρνηθεί την είσοδο ξένων πληθυσμιακών ομάδων. Διάγει βίο εξαιρετικά φτωχό με φθίνουσα εθνική παραγωγική μηχανή και ανύπαρκτο εθνικό εισόδημα. Τα όποια πλεονάσματα προέρχονται από φόρους και δάνεια που καταλήγουν μαζί με την ρευστοποίηση τής εθνικής μας περιουσίας στους τοκογλύφους. Ο ελληνικός πληθυσμός λιγοστεύει, μεταναστεύει και γερνά. Η περιφέρεια ερημώνεται και οι λαθροεισβολείς μετακινούνται μεταξύ άλλων σε περιοχές που μάς διεκδικούν οι προσωρινοί γείτονες σε βορρά και ανατολή, ορμώμενοι από προσωρινά σκλαβωμένη ελληνική γη.
Η θέση τού Εθνικιστικού μας Κινήματος είναι ξεκάθαρη. Η Ελλάς ανήκει αποκλειστικά και μόνον στους Έλληνες σε πίστη, αίμα και συνείδηση, ομού και αδιαιρέτως. Η δική μας Αληθινή Ελλάς είναι κράτος εθνικό, λαϊκό και φυλετικό. Οι πλουτοπαραγωγικοί πόροι τής Ελλάδος διοχετεύονται στην οικονομική ενίσχυση και την φοροαπαλλαγή τής ελληνικής οικογένειας για την γέννηση κάθε ελληνόπουλου, χωριστά και πρόσθετα. Η ασφάλεια των Ελλήνων και η εθνική μας ταυτότητα είναι απαραβίαστη προτεραιότητα. Μεγάλη Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών, Πατριωτών και Εθνικιστών.
Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.
ethnikistikosagwn

 katohika.gr