Τρίτη, Οκτωβρίου 22

Πολίτες Αλεξάνδρειας Ημαθίας «Κυνηγούν να βιάσουν τα παιδιά μας» Θα πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας - βιντεο

Καζάνι που βράζει θυμίζει η Αλεξάνδρεια Ημαθίας, την ώρα που στον Έβρο παράνομοι μετανάστες «καταλαμβάνουν» ελληνικό έδαφος.
Έλληνες και τσιγγάνοι αντιδρούν μετά από επιθέσεις παράνομων μεταναστών, οι οποίοι προσπάθησαν να εισβάλλουν σε σχολείο, ενώ υπήρξαν και αψιμαχίες πολιτών με αυτούς σε δομή φιλοξενίας.


Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM»:

«Το επεισόδιο που σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο μεταξύ Ελλήνων πολιτών και των ανθρώπων σε δομή φιλοξενίας, μας υποχρέωσε να συγκαλέσουμε το πρωί σύσκεψη στο δημαρχείο για να δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε».

Πολίτες αναφέρουν πως οι παράνομοι μετανάστες κρατούν μαχαίρια, ενώ επιτέθηκαν, σε σχολείο, στα κοριτσάκια που βρίσκονταν στην πόρτα κατά την διάρκεια εκδήλωσης, καθώς δεν τους επέτρεπαν να μπουν μέσα στην αίθουσα.

«Βγάλαν τα μαχαίρια και κυνηγούσαν τα παιδιά μας. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε να μας βιάζουν τα κοριτσάκια. Κυνηγούσαν κοριτσάκι 13-14 χρονών. Θα πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας», αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής.

Δείτε τα συγκλονιστικά λεγόμενά τους στο παρακάτω βίντεο:






http://www.ksipnistere.com/