Τρίτη, Οκτωβρίου 29

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΙ Ο ΤΖΟΚΕΡ.

Του Παναγιώτη Αποστόλου 
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου 
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 
Για πρώτη φορά Πρωθυπουργός της Πατρίδας μας (Κυριάκος Μητσοτάκης) έχει ακυρώσει σε τόσο σύντομο διάστημα τον εαυτό του και έχει προκαλέσει την μήνη του ελληνικού λαού, μεταξύ των οποίων βρίσκονται  πάρα πολλοί εξ εκείνων που τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019!  
Τα ζητήματα της ραγδαίας φθοράς της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη… 

Έγραφα προ ημερών, ότι τα εξόχως επικίνδυνα ζητήματα, που δεν θα αφήσουν να μακροημερεύσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι βασικά δυο! 
Η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών (όπως την αποκαλούσαν προεκλογικά τα στελέχη της ΝΔ) και την οποία σήμερα δεν τολμούν τα την αγγίξουν για να τη βελτιώσουν;;;; (όπως πάλι ισχυρίζονταν) και ακόμη χειρότερα σήμερα λέγουν ότι θα την τιμήσουν, αφού είναι μια διεθνής Συμφωνία! Δικαίως λοιπόν από την μεριά του ο ΣΥΡΙΖΑ, τους κατηγορεί σήμερα, πώς με ψευτοδιλήμματα υφάρπαξαν την ψήφο του λαού, για το συγκεκριμένο ζήτημα! Ενώ δεν βρίσκονται 20 βουλευτές της ΝΔ, για να συνταχτούν με τους 10 της “Ελληνικής Λύσης”, που θα παρέπεμπαν σε προανακριτική τον πρώην Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρώην ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά, οι οποίοι υπέγραψαν αυτήν την δόλια, αντεθνική για τα συμφέροντα της χώρας μας διμερή Συμφωνία! 
Το δεύτερο ζήτημα, ωρολογιακή βόμβα για τη ΝΔ και την κυβέρνησή της, είναι το “μεταναστευτικό – προσφυγικό” το οποίο πνίγει καθημερινά την Ελλάδα, δημιουργώντας δημογραφική – εθνοτική αλλοίωση του πληθυσμού της! 
Στα παραπάνω δυο ζητήματα προστέθηκαν, ο πέραν κάθε λογικής αντικαπνιστικός νόμος, που αυθαίρετα αποφασίζει και διατάσσει η κυβέρνηση, χωρίς καμιά προηγούμενη διαβούλευση με τις κοινωνικές ομάδες που αφορά το ζήτημα, αλλά και οι ατέρμονες κυβερνητικές υποσχέσεις για τα αναδρομικά προς τους συνταξιούχους από τον εγκληματικό γι΄ αυτούς Νόμο Κατρούγκαλου! Προσθέστε και την κυβερνητική ξεφτίλα από τα όσα έγιναν με την προβολή της κινηματογραφικής ταινίας Joker”! Γι΄ αυτό το θέμα θα σας δώσω παρακάτω τη δική μου ερμηνεία – ανάλυση!  
Βράζει η βάση της ΝΔ… 
Έτσι δεν είναι τυχαίο, ότι βράζει η βάση της ΝΔ που σιγά – σιγά δεν αντέχει τις πολιτικές πιρουέτες του Κυριάκου Τσιπροτάκη (χαρακτηρισμός του Antinews)! Πιστεύω άλλωστε, ενημερωθήκατε για την αντιδημοκρατική πράξη της ΝΔ να παραπέμψει στα πειθαρχικά όργανα του κόμματος την πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης Φαίη Νικητοπούλου, επειδή αντέδρασε στην “κατάληψη” πτέρυγας του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ, με βάση σχεδιασμό του υπουργού Προστασίας του Πολίτη (Πασοκοαναθρεμμένου) Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και την εκεί τοποθέτηση “προσφύγων – μεταναστών”! Επίσης για τη σφοδρή αντίδραση – διά επιστολής – της Νέο-δημοκράτισσας Δημάρχου Πεντέλης – Μελισσίων (για το ίδιο θέμα) Δήμητρας Κεχαγιά, προς τους Βουλευτές Βορείου Τομέα της Β΄ Αθηνών της ΝΔ, προς τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και προς τους περιφερειακούς συμβούλους του, αρνούμενη να δεχτεί την επιχειρούμενη εγκατάσταση “μεταναστών” στην πτέρυγα Μπόμπολα του νοσοκομείου Αμαλίας Φλέμινγκ! 
Οι έγκυρες δε πληροφορίες, που έχω από τα Βόρεια προάστια, δεν είναι και οι καλύτερες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Αφού άλλα περίμεναν και άλλα βλέπουν από τον “Τσίπρα με γραβάτα”! Έτσι μου μετέφεραν ότι το επόμενο χρονικό διάστημα το “καυτό νερό θα βγει από το καζάνι”! 
Και δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, από τη στιγμή που καταγράφονται σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολύ αιχμηρά σχόλια, όπως π.χ. στο face book, ενός παλαιού ΟΝΝΕΔίτη και στρατιώτη της γαλάζιας παράταξης του Γιώργου ΑναγνωστάκουΟ οποίος σε εκδήλωση στην Πάτρα για τα 45 χρόνια της ΟΝΝΕΔ (18/10/2019), αναφέρθηκε αρχικά, στην ιστορική παρακαταθήκη της παλαιάς ΟΝΝΕΔ και στο πλούσιο πολιτικό της έργο, και στη συνέχεια η κριτική του προς την κυβέρνηση της ΝΔ και τη σημερινή ΟΝΝΕΔ ήταν πολύ αυστηρή και επικριτική! Παρακάτω σας γνωρίζω ένα από αυτά τα σημεία: 
«…Γιατί η τότε ΟΝΝΕΔ, σήμερα: 
Δεν θα δεχόταν τη μετατροπή του κομματικού της φορέα, σε ΣΥΡΙΖΑ με γραβάτα, ούτε σε συνονθύλευμα άκαπνων περιφερόμενων πολιτευόμενων!       
Δεν θα δεχόταν την πολυπολιτισμικότητα της ΝΤΠ και του Σόρος και τη μετατροπή της πατρίδας μας σε ένα απέραντο Hot Spot μέσω της λαθροεισβολής 
Δεν θα δεχόταν συμφωνίες Πρεσπών και την ένταξη της Αλβανίας, των Σκοπίων και της Τουρκίας στην ΕΕ! 
Δεν θα έσκυβε το κεφάλι στις κατασχέσεις των τραπεζών και τις κατασχέσεις σπιτιών για κόκκινα δάνεια. 
Δεν θα δεχόταν τα αφύλακτα σύνορα σε ξηρά, θάλασσα και αέρα! 
Γι΄ αυτό δεν υπάρχει η τότε ανυποχώρητη και αποφασισμένη ΟΝΝΕΔ σήμερα…»!   
Υπάρχει κάπου λάθος στα παραπάνω κύριε Πρωθυπουργέ; Κύριε Πρόεδρε της ΟΝΝΕΔ; 
Ανέλαβε πολιτική δράση  επαναδραστηριοποίησης ο Κώστας Καραμανλής…  
Είναι χαρακτηριστικό ότι, μετά από πολλά χρόνια αφωνίας ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα πραγματοποιήσει μια σειρά ομιλιών! 
Όπως αυτή που έχει προαναγγελθεί στην εκδήλωση για τα 80 χρόνια της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών και η οποία θα γίνει στις 27 Οκτωβρίου 2019! 
Ωστόσο το ερώτημα είναι, αν είναι αυτές οι ομιλίες τυχαίο γεγονός;  
Ή είναι στο πλαίσιο προετοιμασίας του πολιτικού Συστήματος για την ανάθεση της Προεδρίας της Δημοκρατίας στον πρώην Πρωθυπουργό; Αφού η ΝΔ θα τον στηρίξει για να μην έχει αντίδραση ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Καραμανλική πτέρυγα, όπως κατήγγειλε το ΚΙΝΑΛ, ότι εκεί ανήκαν οι 6 αντάρτες βουλευτές κατά την μυστική ψηφοφορία για την παραπομπή Παπαγγελόπουλου, και πιστεύουμε ότι το πήρε το μήνυμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Ο ΣΥΡΙΖΑ, επίσης θα ψηφίσει τον υπερκομματικό, όπως τον χαρακτηρίζει Κώστα Καραμανλή, αφού στα τεσσερσήμισι χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τον Αλέξη Τσίπρα, ήταν στα βορεινά έδρανα της Βουλής, άφωνος, άοσμος και άχρωμος, χωρίς καμιά αντιπολιτευτική δράση κατά του ΣΥΡΙΖΑ! Από την άλλη μεριά και αν αναρωτιέστε τι θα πράξει η κ. Φώφη Γεννηματά, θα σας πω ότι ως ουρά του πολιτικού Συστήματος θα ακολουθήσει κανονικότατα την εντολή του Συστήματος! 
Πάρα ταύτα, θα αναμένω με μεγάλη ανυπομονησία την ομιλία του κ. Καραμανλή! Θα τολμήσει ο Μακεδόνας άνδρας να κάνει, ότι δεν τόλμησε μέχρι σήμερα; Να καταδικάσει δηλαδή την Συμφωνία των Πρεσπών και να αναλάβει πολιτική δράση ακύρωσής της;   

Επίσης, ενημερωνόμαστε από τα parapolitika.gr  ότι πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα πραγματοποιήσει ομιλία σε εκδήλωση στο City του Λονδίνου, όπου θα είναι ο βασικός ομιλητήςΗ εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6-8 Νοεμβρίου με αφορμή την 35η επέτειο του καθηγητή Κώστα Γραμμένου, με τίτλο “Ο κόσμος αλλάζει”! 
Και εδώ θα περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία την ομιλία του κ. Καραμανλή, για να δω και να ακούσω, πως δεν συντάσσεται με την πολυπολιτισμικότητα του κ. Μητσοτάκη και ούτε δέχεται το μπόλιασμα (κατά Μητσοτάκη) όλων αυτών των παρανόμως εισελθόντων στη χώρα μας με την Ελληνορθόδοξη Κοινωνία μας!  
Τους “μάτωσε” ο Joker… 
Ο κακός χαμός έγινε με την προβολή της κινηματογραφικής ταινίας Joker” που προβάλλεται στις Αθηναϊκές αίθουσες! Στον χαμό αυτό μπλέχτηκαν Υπουργεία μεταξύ τους, η Αστυνομία και πολλοί άλλοι!  
Ωστόσο, το πρόβλημα όλων, φρονώ πως δεν ήταν το αν το έργο ήταν χαρακτηρισμένο ως Ακατάλληλο και έπεσε στην αντίληψη των Αρχών, ότι το παρακολουθούσαν και ανήλικοι! Γιατί πλέον, βρισκόμαστε στην ηλεκτρονική εποχή και δυστυχώς ανήλικοι μπορούν και μέσω του διαδικτύου να κατεβάζουν ακατάλληλες ταινίες! Έτσι πιστεύω πως οι άρχοντες ετούτου του Τόπου στρουθοκαμηλίζουν! Και η πρεμούρα που τους ανάγκασε να χάσουν την ψυχραιμία τους και να αλληλοσκοτώνονται είναι άλλοι!  

Αυτή η κινηματογραφική ταινία, βγάζει ενοχλητικά κοινωνικοπολιτικά μηνύματα κατά των υποστηριχτών της Παγκοσμιοποίησης (εσχάτως και του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη)! Οξύτατα μηνύματα που καυτηριάζουν την σάπια κοινωνία του κόσμου που ζούμε, την ανηθικότητά της, τον ωχαδερφισμό της, την αδιαφορία της για τα προβλήματα των συνανθρώπων! Την έλλειψη συμπόνιας, αλληλεγγύης και κατανόησης!  
Καυτηριάζει σκαιότατα τους πολιτικούς, για την ασυνέπεια των πράξεων και των λόγων τους! Τις κοινωνικές δομές υποστήριξης που υφίστανται τύποις, την περικοπή φαρμάκων υγειονομικής περίθαλψης!  
Καυτηριάζει τις τηλεοπτικές εκπομπές του τύπου Night Show (βραδινή ψυχαγωγική εκπομπή) και πόσο πολύ αυτές – κάποιες φορές – ευτελίζουν και γελοιοποιούν τον άνθρωπο προς χάρη των νούμερων τηλεθέασης!  
Βέβαια, όλα τα παραπάνω οδηγούν τον πρωταγωνιστή της ταινίας σε αποτρόπαιες εγκληματικές πράξεις! 
Αξίζει να σημειωθεί ιδιαίτερα, ότι η ταινία είναι αμερικανική παρακαλώ, κι ας θυμηθούμε τον λυσσαλέο πόλεμο που δέχτηκε και εξακολουθεί να δέχεται ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ από το Χολιγουντιανό κατεστημένο, που εξυπηρετεί τον Σόρος και τη ΝΤΠ της Παγκοσμιοποίησης 
Λέτε να έτυχε της απόλυτης εγκρίσεως αυτή η κινηματογραφική ταινία του Προέδρου Τραμπ; Λέτε να πήρε κάποιο είδος εκδίκησης από το Χόλυγουντ με την προβολή αυτής της ταινίας; Ποτέ δεν θα μάθουμε όμως!   
Μια πολύ σημαντική, φρικώδης καταγγελία… 
Προχθές μετείχα ως καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alert! 
Κατά την διάρκεια της εκπομπής μου έστειλε ένας καλός φίλος ένα sms και στο οποίο μου έγραφε, πως στη Νέα Αρτάκη και σε γνωστό ξενοδοχείο (μου το αναφέρει) θα εγκατασταθούν παράνομοι μετανάστες! 
Ερευνώντας το ζήτημα, διαπίστωσα ότι αυτό το ξενοδοχείο είναι υποθηκευμένο σε τράπεζα!  
Αντιλαμβάνεστε, εάν κατ΄ ελάχιστον είναι αλήθεια τα παραπάνω, τι ακριβώς συμβαίνει; Όλα τα ακίνητα (διαμερίσματα και ξενοδοχεία) που θα κατάσχονται από τις τράπεζες, επειδή οι ιδιοκτήτες τους δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στα δάνειά τους, θα εκχωρούνται σε όλους αυτούς τους αλλοδαπούς! Δηλαδή, μπορεί αύριο – μεθαύριο, όχι μόνο να τους συναντάτε στον περίπατό σας και στα στέκια όπου συχνάζετε, αλλά ενδεχομένως να γίνουν και συγκάτοικοι στις πολυκατοικίες που βρίσκονται τα διαμερίσματά σας!  
Έτσι οφείλει η κυβέρνηση της ΝΔ και προσωπικά ο Πρωθυπουργός να ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα στον ελληνικό λαό!   
Ισχύει κάτι τέτοιο ή όχι;; 
Μετά ταύτα επανέρχομαι!!   
triklopodia.gr